Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

пластмаса на Doterra

БЕЗОПАСНАТА пластмаса на Doterra

Съдържание

БЕЗОПАСНАТА пластмаса на Doterra

Защо пластмаса на Doterra от която са изработени дифузерите. Какво е важно да знаем?

Всички знаем, че етеричните масла са силно концентрирани и си взаимодействат с много химични елементи, включително и пластмасите.

Въпреки, че това е проблем, не всички видове от пластмасите са еднакво чувствителни и податливи на реакции с маслата, както и различните етерични масла влияят по различен начин на здравината на структурата им.

Известен факт е, че цитрусовите масла оказват по-силно въздействие върху пластмасите заради химичния си състав. Дотера знае това и поставя на първо място здравословната полза от маслата. Като фирма, която държи на качеството, тя използва за продуктите си само специалната HDPE (полиетилен с висока плътност) пластмаса на Doterra, която е напълно безопасна за употреба с етеричните масла. В това число влизат всички дифузери, запушалки и капачки, въобще всички пластмасови частички и детайли, които фирмата ползва.

Какво е полиетилен с висока плътност?

Полиетиленът принадлежи към групата на полиолефините, които са кристалинни термопластични полимери. Притежава отлична химична устойчивост при обикновена температура, вкл. на киселини, основи и органични разтворители. Ниско специфично тегло, отлични електроизолационни (приложим за високочестотни изолации) и самосмазващи свойства.

Другата алтернатива както знаете е да се използват стъкло или метал.
Затова продуктите на марката са гарант за високо качество!

За поръчка или регистрация към:
https://www.mydoterra.com/antoniyadonkova

За повече информация!

error: Content is protected !!
Scroll to Top