Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

етерични масла и безплодие

Етерични масла и безплодие

Съдържание

Етерични масла и безплодие

Един въпрос, който ми се задава отново и отново, е как може doTERRA да помогне при безплодие. За съжаление, мисля, че имаме проблеми с плодовитостта през последните няколко десетилетия и чувствам, че голяма част от това има общо с нарастването на кандида в червата ни. Изчистваща диета и решаването на проблема с кандидата би помогнало на много от онези жени, които се борят с безплодие. Това често натоварва отношенията и определено влияе изключително негативно на емоционалното състояние, понякога дори до степен на депресия.

Когато говоря за очистване на кандида, често чувам отговора, „ами никога не получавам дрождови инфекции“. Можете да имате свръхрастеж на кандида, без изобщо да получите влагалищна инфекция, кандида е в червата.

Други симптоми на кандида могат да включват умора, раздразнителност, изтощение или депресия, лошо главоболие и разсеяност, кожни проблеми, ПМС, постоянни проблеми с храносмилането като киселини, лошо храносмилане, подуване на корема, газове, запек или болки в ставите, запушване на носа, повтарящи се болки в гърлото, кашлица или инфекции на синусите, всъщност списъкът продължава и продължава. Като цяло, когато имате свръхрастеж на кандида в тялото си, това определено ще отслаби имунната ви система. Това е предвестник на всички основни заболявания.

Кандида са група токсични, дрождеподобни гъбички, най-срещаната от които е Candida albicans. Те са част от обичайната микрофлора в човешката уста, гърло, червата и генитално-уринарния тракт. Тази група гъбички се среща при около 80% от населението на Земята и при нормални условия не причинява вредни за здравето последствия, тъй като популацията им се балансира от „добрите бактерии” в организма.

Когато обаче естествената микрофлора в храносмилателната система изгуби контрола върху размножаването на гъбичките Кандида, се получава свръхразпространение на гъбичните колонии и се стига до упорита гъбична инфекция – кандидоза (Candidiasis) или просто Кандида, която може да засегне множество органи и системи, между които са ендокринната система, щитовидната жлеза и яйчниците.

Ето защо препоръчвам да почистите и детоксикирате тялото си, като преосмислите начина си на живот и диетата си. Миете ли всичките си плодове и зеленчуци, преди да ги ядете? Обичам да правя това с етерично масло от лимон в мивка с вода. Преминахте ли на марката продукти за коса на doTERRA с всички добри неща и нито едно от лошите? Каква паста за зъби използвате? Какви химикали използвате за почистване на тоалетни, мивки и вани? Тези и много други въпроси е добре да си зададете, докато обръщате внимание на това, което тялото ви приема.

Стресът също играе важна роля в тази тема за безплодие. Когато телата ни са подложени на стрес, ние произвеждаме хормона кортизол. Прякорът му е „хормонът на стреса“ и той инхибира производството ни на прогестерон. Етеричното масло от грейпфрут помага за предотвратяване на кортизола да блокира производството на прогестерон.

Имайте предвид, че това почистване може да отнеме месеци, за да създадете баланса, който търсите. Това определено не е план за „забременяване бързо“, бъдете търпеливи и знайте, че добре се грижите за тялото си.

Още за етерични масла и безплодие

GX Assist – от 1-10 ден, 1-3 на ден в продължение на 10 дни за почистване на кандидата и лошите бактерии в храносмилаемия тракт.

PB Assist – от 11-15 дни 1 капсула 3 пъти на ден, за да нахраните тялото си с добрите бактерии и да подпомогнете поддръжката на имунната ви система. Специално създаден за освобождаване в ГИ тракт, където може да бъде най-полезен за червата ви.

Zendocrine Complex – 2 на ден за насочване към хранителните нужди на черния дроб, както и на другите вътрешни органи. Той насърчава всички ваши филтриращи органи, включително кожата ви, да функционират оптимално. Когато вашите филтриращи органи вършат своята работа, резултатът е като цяло по-здрава операционна система.

 Zendocrine softgel капсули или 2 капки етерично масло от Зендокрин в празна капсула –  от 1-ви до 10-ти ден, за да защити черния дроб и да помогне за отваряне на чернодробните канали, за да не се задръсти дроба с почистването, което предстои да направите.

TerraZyme храносмилателни ензими – 1-3 капсули с всяко хранене за подпомагане храносмилането и усвояването на вашата храна. 1-2 сутринта и вечерта на празен стомах е отлично средство за поддържане на съединителните тъкани.

Етерично масло от Лимон във вода, за да подпомогне работата на черния дроб за целия период от 30 дни.

Life Long Vitality –  вземете според указанията, пълноценна хранителна добавка, която да подхранва тялото ви с идеалното количество витамини, минерали, антиоксиданти и Омега 3, от които се нуждае.

DDR Prime – помага за възстановяване и защита на ДНК или унищожаване на повредена ДНК. Клетките имат ограничен живот, за да изпълняват многото си уникални и специализирани функции в организма. Нормален и естествен механизъм за поддържане на оптимална функция на клетките е процес на клетъчно обновяване, наречен апоптоза, при който по-старите клетки се елиминират чрез процес на саморегулирана деструкция и се насърчават нови клетки, които да заменят старите клетки. Чрез този процес хората заместват приблизителния еквивалент на телесното си тегло в нови клетки всяка година! Ако клетъчната апоптоза и регенерацията са компрометирани, може да последват неоптимални здравословни условия. Приема се по 1 мека капсула или 2капки от етеричното масло в празна капсула от 21-ви до 30-ти ден.

Избягвайте захар, зърнени храни, млечни продукти, плодов сок и кофеин

Следвайте този протокол до бременност, след което прекратете GX Assist.

Cleanse and Restore.001 1024x576

Източник:

Стефани Фриц LM, CPM

Diamond Wellness Advocate

Автор на: Етерични масла за бременност, раждане и бебета

www.theessentialmidwife.com

За връзка:

Antonia Donkova 0899 807066

error: Content is protected !!
Scroll to Top