Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Бленд за бръчки.

Бленд за бръчки и застаряла кожа

Съдържание

Бленд за бръчки.

Представям на вашето внимание един изключителен и много ценен бленд за бръчки, който ще се погрижи за вашата сияйна и млада кожа. Това 10 мл. шишенце има в състава си едни от най-скъпите и прекрасни масла, имащи за цел да да премахнат кожните несъвършенства, да предпазят и защитят кожата ви от бактерии, токсини, UV лъчи и радиация, бръчки и петна, да направят вашата кожа жизнена, хидратирана и сияйна.

Бленд за бръчки съдържа маслата:

  • Frankincense. Тамянът има противовъзпалителни и антиинфекциозни свойства, предпазва кожата от вредните микроби. Действа успокояващо на кожата и нервната система.
  • Hawaiian Sandalwood. Анализи са установили, че Хавайското сандалово дърво предпазва кожата от ултравиолетовата Б радиация. Подпомага регенерацията на кожата и подходящо за стопиране на кожни инфекции.
  • Lavender. Лавандулата е пръв помощник за здравата кожа. Често се използва за редуциране на кожни възпаления, както и алергични реакции на кожата. Подпомага кожата да се възстанови при изгаряния, мехури, инфекции и сухота, рани и всякакви кожни раздразнения.
  • Myrrh. Смирната успокоява кожата, използва се при напукана кожа. Проучени са и нейните противовъзпалителни и антибактериални свойства. Бори се с бактериални, гъбични и вирусни инфекции по кожата.
  • Helichrysum. Безсмъртничето е едно доста ценно и скъпо масло с безкрайни ползи за кожата ни. Използва се за облекчаване на кожни състояния като екзема и псориазис. То притежава антиоксидантни свойства и често се използва за регенерация на тъканите, облекчаване на болката и заздравяването. Има естествена слънцезащитна подкрепа и помага при пигментни петна по кожата.
  • Rose. Уникалната българска роза дамасцена, царицата на маслата, може да подмлади кожата до неузнаваемост. Спира разграждането на колагена в кожата, което може да доведе до загуба на еластичност и бръчки. Предотвратява образуването на белези по кожата и за преодоляване на различни кожни заболявания и инфекции. Етеричното масло от тази роза трепти с честота от 320 MHz, изключителен антидепресант, носещ щастие за нашите клетки (за сравнение човек трепти с честота 60-70 MHz). Смятано е за едно от най-нетоксичните масла, благодат за кожата, храносмилателната и сърдечната системи. Има научни доказателства, че Розата инхибира ензима алдоза-редуктаза и предотвратява развитието на катаракта.

Освен като „подмладяващ елексир“за кожата, бленд за бръчки е ефективен за успокояване на емоциите и при сърдечни неразположения (екстрасистули и тахикардии, ускорен пулс, панически разстройства и шок, намалява тревожността и главоболието от стрес и напрежение). Бленд за бръчки регенерира клетките и подобрява зрението. Премахва пигментни петна от слънцето по тялото и кожата. Единственият му недостатък е високата цена, но имайте в предвид, че съдържа едни от най-скъпите масла и не е разреден с базови масла. Вие може сами да го разредите според нуждите си и да го използвате по-продължително.

Как да поръчаме?

За повече информация!

error: Content is protected !!
Scroll to Top