Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Бленд за настинка и грип за възрастни

Съдържание

Бленд за настинка и грип за възрастни

В знак на благодарност, че сте наш лоялен клиент за всяка поръчка от магазина на стойност над 120 лв. ще можете да пробвате новото ни предложение БЛЕНД ЗА НАСТИНКА И ГРИП! Подаръчните продукти се променят на неопределен период от време, може да следите в блога ни цялата актуална информация за подаръци, намаления и много рецепти и здравни препоръки и съвети.

Тази ароматна комбинация не се препоръчва за употреба при деца до 6 годишна възраст!

Ето и няколко думи за всяко от маслата:

ЧАЕНО ДЪРВО – е убиецът на вирусите, гъбичките и бактериите в тялото. Може да се прилага при болки в гърлото и ушите, настинки, храчки и секрети, запушен нос, тонзилит, заушка и др. Втечнява мукуса и е мощен имуностимулатор. Терпинен-4- ол в маслото стимулира активността на левкоцитите, която увеличава производство на антитела като имуноглобулин А.

РАВИНТСАРА – Това масло укрепва имунитета и има антивирусни и антимикробни възможности. Има отхрачващо действие и облекчава респираторни състояния, аналогично на евкалипта, именно заради преобладаващото количество на 1,8 – cineole. Чудесно масло при ангини, синузити и бронхити. Едно от най-силните масла при настинки и кашлица. Действа като антибиотик, антиоксидант и противовъзпалително средство. Изчиства запушените синуси и отваря бронхите и дробовете.

ЕВКАЛИПТ – маслото в помощ на респираторната система, прекрасен избор при мукози и дихателни патологии на горните и долни дихателни пътища. Противовъзпалително средство и имуностимулатор.1,8 – cineole (това е активната съставка на Евкалипта – 62%-70% от маслото) в маслото, намалява инфекции съпроводени със секреция и слуз, има редуциращи болката свойства, подобни на морфина и показва анти-възпалителен ефект.

ЛАЙМ – Едно прекрасно масло от семейството на цитрусите, достоен заместител на широкоспектърния Лимон, с което да насърчите процесите на детоксикация на вашето тяло, да оздравите имунната система и да балансирате стреса и емоциите. Целият набор от антибактериални, антисептични и антивирусни свойства на лаймовото масло, защитават тялото от инфекции, които могат да доведат до възпалено гърло. Маслото от Лайм може да се използва още при треска, настинки и инфекции на долните и горни дихателни пътища.

Прилагайте комбинацията при първи симптоми на простуда, неразположение, хрема или наличие на вирус или грип. Маслата в шишенцето са разредени и готови за директна употреба по кожата. Нанасяйте при нужда по стъпалата, гърдите, врата и тила 3-5 пъти дневно за да насърчите оздравителния процес в тялото. Ще се радвам на обратна връзка от ваша страна!

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ И ВИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ГОДИНА!!! ДО НОВИ СРЕЩИ!

От Антония Донкова

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top