Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Бленд за щастливи чувства – joyful blend

Съдържание

Бленд за щастливи чувства.

Това е емоционален бленд, който ни носи радост и настроение, изпълва ни с позитивизъм и в този забързан и стресиран свят; с начина на живот, който водим е нужен на всеки един от нас. Eлевейшън емоционален бленд съдържа : Лавандин, Лавандула, Мандарина, Маточина, Иланг-Иланг, Хавайско сандалово дърво, Османтус, Лимонова мирта и Elemi. Има споделен успешен опит с маслото при овладяване на паник-атаки. Комбинацията от етерични масла в бленда насърчава позитивните емоции и дава жизненост и усещане за щастие, оптимизъм и безгрижие. След локална употреба избягвайте директно излагане на слънце в продължение на 12 часа, тъй като бленда съдържа фоточувствителни масла.

Употреба на бленд за щастливи чувства

  • Срещу депресивни състояния: капнете 1-2 капки от бленд за щастливи чувства на ръцете си и вдишвайте дълбоко при нужда.
  • При стрес и тревожност: дифузвайте в помещението или вдишвайте от инхалер или директно от шишето.
  • При лупус и фибромиалгия: вдишайте 1-2 капки масло или нанесете разредено такова върху възпалените места.

Можете да нанасяте и по 1-2 капки от маслото по гърба, врата и пулсовите точки при състояния, като летаргия, следродилна депресия, тъга, шок, синдром на Кушинг и др.

Това е и един прекрасен женски парфюм за всяка женска чанта.

За връзка:

Antonia Donkova

0899 807066

МОЯТ ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН БЛЕНД

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН БЛЕНД. Храносмилателен бленд съдържа етерични масла от копайба (за намаляване на болката и редуциране на възпалението), мента (едно от най-добрите масла за добро храносмилане,

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top