Предвид ситуацията и увеличението на цените в световен мащаб, компания doTERRA официално обяви, че ще предприеме процедура по покачване на цените на всичките си продукти за Европа! От 01.05.22 г. всички продукти на компанията ще са с нови цени.

“Цените на суровините са се променили значително през годините от първоначалното определяне на цените в Европа, поради което сега преминаваме през процес на коригиране на нашите цени. Много от нашите продукти ще претърпят леко увеличение на цената. Където е възможно, ние се опитахме да ограничим тези промени. Откакто е в експлоатация, dōTERRA Europe никога не е прилагала значително увеличение на цените от какъвто и да е вид в цялата ни продуктова гама за повече от 10 години. Оценяваме вашето разбиране, че тази актуализация на цените сега е необходима, за да гарантираме, че ще продължим да поддържаме високото качество на етеричните масла и продуктите на dōTERRA.”

Аналогично, увеличението ще се отрази и на цените в магазина. То ще стане поетапно от началото на май! Всички поръчки, направени в магазина до 01.05 май (включително) ще се калкулират по сегашните по-ниски цени!!!

За повече информация!

Категории: Новини, Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *