Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Детокс в подкрепа на черния дроб

Детокс в подкрепа на черния дроб

Съдържание

ZENDOCRINE
Детокс в подкрепа на черния дроб

Черният дроб е най-големият и комплексен човешки орган. Той е нашата прочистваща лаборатория и изключително важен за безпроблемното протичане на всички процеси в организма. Той е отговорен за обмяната на веществата и метаболитните процеси в организма. Затова е изключително важно да се грижим за него.
За целта Дотера е разработила 3 продукта в подкрепа на черния дроб.

  1. Zendocrine oil blend 15ml.- това е комбинация от етерични масла насочени към детокса на нашето тяло и подкрепа на здравословните чернодробни функции. Блендът включва масла от мандарина, розмарин, гераниум, хвойна и силантро.
  2.  Zendocrine softgels 60бр. – тези хапченца имат подпомагаща функция за изчистване на тялото от токсини и свободни радикали, които забавят процесите в организма, правят ни слаби и уморени. Една капсула съдържа 2 капки от описаното горе масло. Zendocrine softgel поддържа здрава ендокринна система и здрава чернодробна функция.
  3. Zendocrine detoxification complex 60бр.
    Това е и моя фаворит. Това е смес от 14 хранителни екстракта и ензими, които са насочени към изчистването не само на черният дроб, но и на бъбреците, червата, кожата и белите дробове.
    В следващият пост ще представя по-подробно описание на този изключителен продукт.

За поръчка или регистрация:
https://www.mydoterra.com/antoniyadonkova 

За повече информация!

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top