Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Детска серия етерични масла

Детска серия етерични масла doTERRA Collection®Kid

Съдържание

Детска серия етерични масла

Детска серия етерични масла doTERRA Collection®Kid описание: Детската серия с емоционални етерични бленди на американската компания е създадена за да обхване емоционалните състояния и ежедневни дискомфорти на вашето дете. https://www.youtube.com/watch?v=Gs5ujev4va8

CALMER ™ Restful Blend

Помага на детето да се отпусне и насърчава съня. Тя създава спокойни чувства в ума и тялото с етерични масла от Лавандула, Римска Лайка, Иланг Иланг, Буда дърво и фракционирано кокосово масло.

Лавандула и Римска Лайка успокояват тревожните чувства, които могат да попречат на заспиването. Когато е време за сън нанесете по стъпалата за да подпомогнете релаксацията, да редуцирате стресовите усещания от деня и да насърчите спокойния и дълбок сън.

Buddha Wood има висока концентрация на комплексни сескитерпени, които могат да бъдат заземителни, успокояващи и подкрепящи съчетанията преди лягане, когато са прилагани ароматично.

Ароматът на цветовете Ylang Ylang насърчава релаксацията. Още от Детска серия етерични масла:

THINKER ™ Focus Blend

Помага за предотвратяване на психичното разсейване и намаляване на чувствата на психически стрес и умора. Тази детска приятна смес се състои от етерични масла Ветивер, Мента, Розмарин и Клементин с фракционирано кокосово масло.

Коренът на Ветивера е богато, дървесно масло, което успокоява ума и подпомага концентрацията и вниманието.

Мента и Клементин са енергични и насърчават положителна нагласа.

Изследванията показват, че вдишването на етерично масло от Розмарин може да подпомогне паметта. Идеален помощник по време на тест, изпит или контролно, когато е нужна концентрация и остър ум.

STRONG ™ Protective Blend

Насърчава естествената имунна защита и успокоява емоциите и кожата по време на беда. Тази смес съчетава етерични масла от Тамян, Кедър, Роза и Litsea с фракционирано кокосово масло.

Litsea понякога се нарича “тропическа върбинка” поради подобния му аромат. Притежава приятен, свеж, лимонов аромат. Има висока концентрация на гераниал и нерал, което му придава успокояващи и релаксиращи ползи.

Ладанът има топъл, пикантен аромат, който насърчава спокойните чувства. Също така подмладява и кожата.

Cedarwood също се използва като успокояващ и релаксиращ аромат. Възникващите научни доказателства осигуряват подкрепа за тази употреба.

Етеричното масло от цветето Osmanthus е химически подобно на Rose. Той има висока концентрация на йонони, което го прави идеално за емоционална подкрепа, когато се чувствате претоварени.

Тези емоционално успокояващи масла се съчетават в Strong, за да създадат динамична смес, която укрепва ума и тялото.

RESCUER ™ Успокояваща смес

Rescuer ™ намалява усещането за напрежение в шията и раменете. Тази релаксираща смес се състои от етерични масла от семена от Лавандула, Мента, Copaiba и Tomar с фракционирано кокосово масло.

Лавандулата е била използвана за успокояване на напрежението в главата и шията от времето на кралица Елизабет I. Нейният свеж, леко флорален аромат създава усещане за релаксация. Маслото действа охлаждащо и освежаващо, благодарение на съдържанието на ментол в него. Етеричното масло от Томарови семена се добива от плодовете на дърво, произхождащо от Непал. Използва се за насърчаване на релаксацията в края на деня. Copaiba спомага за успокояване на тревожните чувства при вдишване. Заедно тези забележителни масла се смесват красиво в силно успокояваща смес, която може да помогне на детето да се отпусне след натоварен ден.

STEADY ™ Заземяващ бленд

Помага за балансиране на настроението и успокоява разстроените чувства, когато емоциите са на път да изригнат. Като родител забелязвате, когато детето ви изглежда особено чувствително. Понякога това означава, че децата се нуждаят от дълга дрямка, допълнителна подкрепа или и двете заедно. Можете да помогнете на детето си да се чувства по-спокойно и балансирано със Steady. Тази смес съчетава етерични масла от Amyris Wood, Балсамова Ела, Кориандър и Магнолия с фракционирано кокосово масло.

Amyris Wood (известен също като West Indian Sandalwood) традиционно се използва в медитативни практики за насърчаване на спокойни чувства и управление на стреса. Има нежен, дървесен аромат. Balsam Fir има аромат на коледна елха, който е релаксиращ по време на напрегнатост. Семето на Кориандър е билково масло, което се използва при масаж за успокояващи ефекти. Магнолията има високо съдържание на линалоол. Изследванията показват, че инхалираното етерично масло от Магнолия (поради съдържанието на линалол) може да помогне за насърчаване на чувството за спокойствие и релаксация. Заедно тези масла се комбинират в Steady, за да предизвикат спокойни и балансирани чувства. Нанесете стабилно на долната част на краката, на китките или на задната част на врата, за да насърчите усещането за спокойствие и стабилизиране на емоциите бленд за смелост

BRAVE ™ бленд за смелост

Тази смес е невероятна за тревожни чувства, ниско самочувствие и липса на смелост. Едно масло от детската колекция с 6те емоционални бленда от Дотера. Това обаче е чудесно за всички в семейството, дори за домашните любимци 🙂 Някои ситуации, в които бленда би бил от помощ са: проблеми с раздялата, преди тест или изпит, преди стресови ситуации като качване в самолет, отиване в ново училище. Това масълце може да се използва за успокояване на домашни любимци, които са оставени сами в къщи или в развъдник или деца, които ходят на детска градина или остават с бавачка. Добре е и за майките, които имат нужда от помощ да оставят децата си, докато ходят на работа! Опитай следващия път, когато някой, когото обичаш, трябва да се чувства уверен и в безопасност. BRAVE – Смел съдържа: – див портокал за намаляване на тревожни чувства, разтърсваща- амирис (западно индийско сандалово дърво) за спокойствие и облекчение от стрес и напрежение.- osmanthus за decluttering на ума, помагайки на фокус, и облекчаване на стреса- канела за активиране и затопляне, борба с умствена и физическа умора.

Детска серия етерични масла doTERRA, ползи:

Нанесете Calmer ™ Restful Blend на китките преди лягане или дрямка, за да успокоите ума и да успокоите притесненията. Тя е полезна за деца от всички възрасти. Тази смес може да помогне на по-големите деца да контролират собствените си навици на сън.

Когато детето ви чувства неувереност и безпокойство, потърсете Brave ™ Courage Blend. Тази енергизираща смес насърчава доверието и вярата в себе си. Може да е полезно да е под ръка преди спортно събитие, музикално представяне, тест или по всяко време. Децата се нуждаят от малко насърчение за да повярват в себе си.

Ако детето ви се разсейва по време на домашното, извадете Thinker ™ Focus Blend. Нанесете върху китките на децата, които се разсейват лесно. Това също е много добра комбинация за използване преди тестове.

Когато детето ви се нуждае от успокояващо докосване, нанесете Strong ™ Protective Blend по време на беда. Поддържа естествена имунна защита и предлага емоционално укрепващи ползи. Когато детето ви не се чувства най-добре, оставете бутилка Stronger Protective Blend на скрина си или нанесете на гърба за допълнителена подкрепа.

След футболния мач на вашето дете или след натоварен ден, нанесете успокояващата смес Rescuer ™ по врата, ставите на детето ви или в други локални зони за по-голям комфорт. Освен топичните ползи, Спасителят бленд, също така насърчава релаксираща и свободна от напрежение среда.

Когато емоциите на детето ви изглеждат на ръба, можете да поддържате балансираните чувства с Steady ™ Grounding Blend. Преди детето да замине за училище, нанесете Steady върху долната част на краката, за да насърчите усещането за спокойствие през целия ден. Приложете Steady на китките или врата, когато е необходимо през деня, за да успокоите емоциите.

doTERRA Детска серия етерични масла, ползи:

Нанесете Calmer ™ Restful Blend на китките преди лягане или дрямка, за да успокоите ума и да успокоите притесненията. Тя е полезна за деца от всички възрасти. Тази смес може да помогне на по-големите деца да контролират собствените си навици на сън.

  • Когато детето ви чувства неувереност и безпокойство, потърсете Brave ™ Courage Blend. Тази енергизираща смес насърчава доверието и вярата в себе си. Може да е полезно да е под ръка преди спортно събитие, музикално представяне, тест или по всяко време. Децата се нуждаят от малко насърчение за да повярват в себе си.
  • Ако детето ви се разсейва по време на домашното, извадете Thinker ™ Focus Blend. Нанесете върху китките на децата, които се разсейват лесно. Това също е много добра комбинация за използване преди тестове.
  • Когато детето ви се нуждае от успокояващо докосване, нанесете Strong ™ Protective Blend по време на беда. Поддържа естествена имунна защита и предлага емоционално укрепващи ползи. Когато детето ви не се чувства най-добре, оставете бутилка Stronger Protective Blend на скрина си или нанесете на гърба за допълнителена подкрепа.
  • След футболния мач на вашето дете или след натоварен ден, нанесете успокояващата смес Rescuer ™ по врата, ставите на детето ви или в други локални зони за по-голям комфорт. Освен топичните ползи, Спасителят бленд, също така насърчава релаксираща и свободна от напрежение среда.
  • Когато емоциите на детето ви изглеждат на ръба, можете да поддържате балансираните чувства с Steady ™ Grounding Blend. Преди детето да замине за училище, нанесете Steady върху долната част на краката, за да насърчите усещането за спокойствие през целия ден. Приложете Steady на китките или врата, когато е необходимо през деня, за да успокоите емоциите. Детска серия етерични масла. Купи тук:

Още продукти за децата в категорията Етерични масла и козметика за бебета, деца и бременни

error: Content is protected !!
Scroll to Top