Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Бленд срещу вируси on guard

Защитен бленд срещу вируси

Съдържание

Бленд срещу вируси.

Бързата реакция на бленд срещу вируси и грип

Маслата от този бленд срещу вируси са подбрани в тази композиция, заради силните им способности да убиват вредните бактерии и вируси в организма. On GUARD защитен бленд доказано намалява симптомите на грип с 90%. ДОТЕРА е създала разнообразна серия продукти в борбата с вирусите за малки и големи. Това е една прекрасна и нетоксична алтернатива за контрол и елиминиране на патогените в тялото ни. Освен маслото, компанията предлага и перлички за деца, таблетки за възрастни, бонбони за смучене, паста за зъби и почистващи продукти от тази серия, за да се чувствате още по-защитени и сигурни. Днес аз искам да се концентрирам върху маслото и неговия принос в борбата с вирусите. Композицията в бленд срещу вируси е известна сред групите като „маслото на майките и малките деца“. С настъпването на новата учебна година, за мен като родител е изключително важно децата ми да бъдат защитени и здрави. Този антивирусен бленд оказва въздействие върху 17 вирусни щама, включително и свински грип. Може да бъде прилаган външно, вътрешно и чрез дифузия. Подпомага дихателните функции и поддържа естествена антиоксидантна защита.

Какво съдържа бленд срещу вируси:

  • Масло от Див Портокал – това масло освен успокояващо и антидепресивно, има и силно изразено антибактериално, антисептично и противогъбично действие. Помощник на организма в борбата с вирусите.
  • Масло от Карамфил– имуностимулиращо, антипаразитно и антибактериално средство. Използва се често при треска, вирусни и гъбични инфекции, херпес симплекс и балансиране на метаболизма и имунната система. Едно от най-мощните масла в борбата с патогените.
  • Масло от Канела – подпомага имунната система. Има антибактериално, противогъбично, противопаразитно и антисептично действие. Засилва обмяната на веществата и действа загряващо. Използва се често при пренасяни по въздуха инфекции и бактерии, ужилвания и грипни състояния.
  • Масло от Евкалипт – аналгетично, противогъбично и противоинфекциозно средство. Пръв помощник при астма, бронхит, задръстване на дихателните пътища със секрети, възпаления от различен характер, грип, кашлица, болка, туберколоза, херпес зостер и др.
  • Масло от Розмарин – отново аналгетично, противогъбично и антибактериално средство. Използва се при проблеми със сърцето, зависимости, бъбречни инфекции, въшки, глисти, вирусни инфекции и възпаления, умора, главоболие, диабет, холера и др.

Основната специфика на блендовата комбинация е способноста му да възпрепятства развитието на бактериалната колония, както и да разкъса връзките и да подтисне комуникацията между патогенните колонии. Зад този успех обаче, стоят множество проучвания и научни разработки. Процесът по елиминиране на вирусите е широкообхватен и изборът на комбинацията въобще не е случаен. Така например, маслото от Карамфил има разрушително действие над бактериите, което е допълнено от алдехидите в Канелата, чиято задача е да възпрепядстват комуникацията между различните бактериални колонии. Евгенолът в комбинацията пък е отговорен за разрушаването на защитната мембрана на всяка бактерия и елиминирането й. Така въпросните патогени не успяват да формират своя защитен биофилм, а ние получаваме един прекрасен природен продукт в подкрепа на нашата имунна система.

Линкът към филмчето на dr. Dave на края на публикацията ще разясни по-подробно този процес: On GUARD (Бленд срещу вируси) повлиява успешно орални абцеси, болно гърло, зъбобол, афти, кандида. Изчиства плаката и подобрява дъха. Полезен е при плевмонии, възпалено гърло, стафилококови инфекции и кашлица. Можете ежедневно да мажете с него (разреден) стъпалата преди училище или градина всеки ден, като почивате събота и неделя. При първи симптоми на грип мажете на 2 часа (отново разреден за деца) по гърба, гърдите и краката. Децата могат да приемат и по 1 перличка три пъти на ден. Може също да масажирате с On GUARD под мишниците за стимулиране на лимфната система и тимусната жлеза за имунната система. При нужда може да прилагате и масаж на гърлото, стомаха, червата и стъпалата. При вируси около вас дифузвайте в помещенията редовно! on guard ex2За финал прилагам снимка от направен експеримент, от който под микроскоп е видно, че няма разрастване на бактерии при добавяне на маслото. Снимката е от социалните мрежи и можете да откриете множество такива.

https://www.facebook.com/DrDaveSteuer/videos/1706550246024554/?t=4

За повече информация!

error: Content is protected !!
Scroll to Top