Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

МОЯТ ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН БЛЕНД

Съдържание

ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН БЛЕНД.

Храносмилателен бленд съдържа етерични масла от копайба (за намаляване на болката и редуциране на възпалението), мента (едно от най-добрите масла за добро храносмилане, гадене, повръщане, прилошаване при пътуване, морска болест, преяждане и стомашен дискомфорт), копър (при газове, подуване, колики), джинджифил, кориандър, розмарин, анасон, естрагон и ким.

Джинджифилово масло

Джинджифилът обикновено се използва за подобряване на храносмилането и намаляване на гаденето, а също така може да помогне за лечение на запек. Той има стимулиращи ефекти върху храносмилането. Доверен източник, който може да увеличи стомашната моторика, предотвратявайки и лекувайки запек. За да облекчите запека с джинджифилово масло, смесете 3 до 5 капки джинджифилово масло с 1 супена лъжица носещо масло като кокосово, зехтин или масло от гроздови семки. Масажирайте сместа върху корема. Правете това два до три пъти на ден, ако е необходимо.

Масло от Копър

Копърът е мощен храносмилателен стимулатор, доверен източник, който може да действа като слабително при поглъщане, бързо и ефективно лечение на запек. Копърът е ефективен храносмилателен стимулант; особено, когато се смеси с базово масло и се третира локално коремната област чрез кръгов масаж за насърчаване на перисталтиката. Може да използвате и двете вариации на копър – Fennel и Dill.

Ментово масло

Ментовото етерично масло съдържа спазмолитични свойства, които могат да отпуснат мускулите в храносмилателния тракт, правейки червата по-разхлабени. Това може да помогне за облекчаване на запек. Едно проучване от 2008 г. Trusted Source успя да подкрепи това, като установи, че ментовото масло успешно помага за облекчаване на запек при някои хора със синдром на раздразнените черва (IBS). Комбинирайте 2 капки етерично масло от мента с 1 чаена лъжичка затоплено олио, като кокосово или масло от гроздови семки. Масажирайте тази смес върху корема и вдишайте аромата. Масажът ще увеличи движението на червата, а вдишването ще помогне за отпускането на тези мускули. Правете това два до три пъти на ден, докато запекът ви се облекчи. Проучванията показват, че вдишването на масла може да бъде толкова ефективно, колкото прилагането им директно върху кожата.

Масло от Розмарин

Етеричното масло от розмарин има спазмолитичен ефект, което означава, че то отпуска мускулите и потиска мускулните спазми. Подобно на ментовото масло, това може да стартира храносмилателната система и да раздвижи пасажа при необходимост. Вдишването на масло от розмарин може да има всички желани ефекти, от които се нуждаете, въпреки че някои хора го използват и като масажно масло за ползи от ароматерапията. Можете да смесите маслото в масажен лосион или да добавите няколко капки към  дифузер, за да получите пълните предимства.

Като цяло всички етерични масла, които се използват в кулинарията са прекрасни деджестиви и насърчават доброто храносмилане.

Блендът и разреден и готов за директна топична употреба в 10 мл. рол -он шишенце. Течността може да се прилага в различни интервали от 1-2 пъти дневно до на всеки час, според остротата на симптомите в зоната на дискомфорт – стомах, гръклян (при рефлукс, киселини) и ниско долу по протежение на дебелото черво при нарушена пересталтика, запек, спазми, газове и подуване. Може да прилагате блендът при всякакви храносмилателни нарушения. Идеален в борбата с летните стомашно-чревни вируси.

Помага при:

-гадене

-подуване на корема

-разстройство и диария

-киселини

-морска болест- вестибуларни нарушения

-натравяне с храна

-колики и спазми

-запек

-преяждане

-газове

-стомашни болки

-повръщане

-колит

-раздразнено черво

-бактериален растеж , sibo

-подут стомах

-прилошаване при пътуване

-всичко, което касае доброто храносмилане

При изявена симптоматика може да нанасяте бленда директно в зоната на дискомфорт на всеки половин час, за профилактика – 1-2 пъти дневно!

Ако не получите подобрение в състоянието, незабавно потърсете лекарска помощ!

За повече информация тук!

error: Content is protected !!
Scroll to Top