Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

грип и вируси

На есен с песен! Превенция против грип и вируси.

Съдържание

Бърза реакция при грип и вируси

Лятото бързо си отива и есента е почти факт. Децата тръгват на училище. Важно е да засилим организма и да го подготвим за настъпващия есенно-зимен период.

Какво по-добро решение от това да се доверим на една от най-продаваните серии от Дотера за силен имунитет и антибактериална защита срещу грип и вируси. Американската компания е всепризнат световен лидер не само на американския пазар, а и в цял свят, включително и в Европа. Всички нейни продукти са с доказано качество и висок терапевтичен клас, зад този имидж стоят екип от учени и ред клинични изпитания на всеки продукт на марката.

Маслата в тази ароматна комбинация са подбрани в синергична композиция, заради силните им способности да убиват вредните бактерии и вируси в организма.

On GUARD защитен бленд доказано намалява симптомите на грип с 90%.

ДОТЕРА е създала разнообразна серия продукти в борбата с вирусите за малки и големи. Това е една прекрасна и нетоксична алтернатива за контрол и елиминиране на патогените в тялото ни. Освен маслото, компанията предлага и лесни и готови за директна употреба перлички за деца, таблетки за възрастни, бонбони за смучене, паста за зъби и почистващи продукти от тази серия, за да се чувствате още по-защитени и сигурни.
Композицията On guard е известна сред арома-групите като „маслото на майките и малките деца“. С настъпването на новата учебна година, за мен като родител е изключително важно децата ми да бъдат защитени и здрави. Този антивирусен бленд оказва въздействие върху 17 вирусни щама, включително и свински грип. Идеален против грип и вируси. Може да бъде прилаган външно, вътрешно и чрез дифузия. Подпомага дихателните функции и поддържа естествена антиоксидантна защита.

Какво съдържа OnGuard:

  • Масло от Див Портокал – това масло освен успокояващо и антидепресивно, има и силно изразено антибактериално, антисептично и противогъбично действие. Помощник на организма в борбата с вирусите.
  • Масло от Карамфил– имуностимулиращо, антипаразитно и антибактериално средство. Използва се често при треска, вирусни и гъбични инфекции, херпес симплекс и балансиране на метаболизма и имунната система. Едно от най-мощните масла в борбата с патогените.
  • Масло от Канела – подпомага имунната система. Има антибактериално, противогъбично, противопаразитно и антисептично действие. Засилва обмяната на веществата и действа загряващо. Използва се често при пренасяни по въздуха инфекции и бактерии, ужилвания и грипни състояния.
  • Масло от Евкалипт – аналгетично, противогъбично и противоинфекциозно средство. Пръв помощник при астма, бронхит, задръстване на дихателните пътища със секрети, възпаления от различен характер, грип, кашлица, болка, туберколоза, херпес зостер и др.
  • Масло от Розмарин – отново аналгетично, противогъбично и антибактериално средство. Използва се при проблеми със сърцето, зависимости, бъбречни инфекции, въшки, глисти, вирусни инфекции и възпаления, умора, главоболие, диабет, холера и др.

Основната специфика на блендовата комбинация е способноста му да възпрепятства развитието на бактериалната колония, както и да разкъса връзките и да подтисне комуникацията между патогенните колонии. Зад този успех обаче, стоят множество проучвания и научни разработки. Процесът по елиминиране на вирусите е широкообхватен и изборът на комбинацията въобще не е случаен. Така например, маслото от Карамфил има разрушително действие над бактериите, което е допълнено от алдехидите в Канелата, чиято задача е да възпрепядстват комуникацията между различните бактериални колонии. Евгенолът в комбинацията пък е отговорен за разрушаването на защитната мембрана на всяка бактерия и елиминирането й. Така въпросните патогени не успяват да формират своя защитен биофилм, а ние получаваме един прекрасен природен продукт в подкрепа на нашата имунна система. Във филмчето на dr. Dave по-долу ще разберете по-подробно този процес.

On GUARD (Бленд срещу  вируси) повлиява успешно орални абцеси, болно гърло, зъбобол, афти, кандида. Изчиства плаката и подобрява дъха. Полезен е при плевмонии, възпалено гърло, стафилококови инфекции и кашлица. Можете ежедневно да мажете с него (разреден) стъпалата преди училище или градина всеки ден, като почивате събота и неделя. При първи симптоми на грип мажете на 2 часа (отново разреден за деца) по гърба, гърдите и краката. Децата могат да приемат и по 1 перличка три пъти на ден. Може също да масажирате с On GUARD под мишниците за стимулиране на лимфната система и тимусната жлеза за имунната система. При нужда може да прилагате и масаж на гърлото, стомаха, червата и стъпалата. При вируси около вас дифузвайте в помещенията редовно!

on guard ex2За финал прилагам снимка от направен експеримент, от който под микроскоп е видно, че няма разрастване на бактерии при добавяне на маслото. Снимката е от социалните мрежи и можете да откриете множество такива.

Когато избирам нещо лесно за ежедневна превенция у дома се спирам именно на готовите за употреба меки капсули.

За децата, може да се спрете на малките, удобни шишенца с мини перлички съдържащи 1/4 капка от патентования бленд, 125 на брой.

За възрастните, компанията се е погрижила да създаде по-усилена формула с добавени етерични масла от Черен пипер и Маточина в подходящо разреждане за още по-надеждна защита.

Черният пипер има доказани загряващи и антибактериални възможности, блокират образуването на биофилм от Staphylococcus aureus и „почти премахват” хемолитичната (разрушаване на червените кръвни клетки) активност на бактериите S. aureus.

Маточината пък е едно от най-скъпите етерични масла в света с доказани седиращи и противовирусни характеристики. Това масло идеално допълва лечението на инфекции на дихателните пътища, които са често срещани усложнения при грипни състояния. Мощен имуностимулатор.

 

DoTERRA Он Гард капсули 60 бр. On Guard softgel

 
Американската компания е разработила и патентовала цяла серия от продукти за защита на тялото и дома от бактерии, гъбички и патогени. При закупуването на 3 продукта от най-популярната серия, ще получите като подарък натурален спрей-дезинфектант.
 

1

За регистрация или връзка с мен:

Antonia Donkova

0899 807066 сертифициран ароматерапевт

За повече информация от други източници, касаеща ползите, употребата и приложенията на етеричните масла, както и рецепти, статии и странична литература към блога.

ПРЕПОРЪКИ ЗА БЕЗОПАСНО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА

 

 

акнетична и мазна кожа

Маслени препоръки за направа на домашна козметика при акнетична и мазна кожа +зряла и старееща

Домашна козметика при акнетична и мазна кожа Най- добрите базови масла, които можете да използвате при акнетична и мазна кожа са: конопено масло, масло от

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top