Бърза реакция при грип и вируси

Лятото бързо си отива и есента е почти факт. Децата тръгват на училище. Важно е да засилим организма и да го подготвим за настъпващия есенно-зимен период.

Какво по-добро решение от това да се доверим на една от най-продаваните серии от Дотера за силен имунитет и антибактериална защита срещу грип и вируси. Американската компания е всепризнат световен лидер не само на американския пазар, а и в цял свят, включително и в Европа. Всички нейни продукти са с доказано качество и висок терапевтичен клас, зад този имидж стоят екип от учени и ред клинични изпитания на всеки продукт на марката.

Маслата в тази ароматна комбинация са подбрани в синергична композиция, заради силните им способности да убиват вредните бактерии и вируси в организма.

On GUARD защитен бленд доказано намалява симптомите на грип с 90%.
ДОТЕРА е създала разнообразна серия продукти в борбата с вирусите за малки и големи. Това е една прекрасна и нетоксична алтернатива за контрол и елиминиране на патогените в тялото ни. Освен маслото, компанията предлага и лесни и готови за директна употреба перлички за деца, таблетки за възрастни, бонбони за смучене, паста за зъби и почистващи продукти от тази серия, за да се чувствате още по-защитени и сигурни.
Композицията On guard е известна сред арома-групите като „маслото на майките и малките деца“. С настъпването на новата учебна година, за мен като родител е изключително важно децата ми да бъдат защитени и здрави. Този антивирусен бленд оказва въздействие върху 17 вирусни щама, включително и свински грип. Идеален против грип и вируси. Може да бъде прилаган външно, вътрешно и чрез дифузия. Подпомага дихателните функции и поддържа естествена антиоксидантна защита.

Какво съдържа:

  • Масло от Див Портокал – това масло освен успокояващо и антидепресивно, има и силно изразено антибактериално, антисептично и противогъбично действие. Помощник на организма в борбата с вирусите.
  • Масло от Карамфил– имуностимулиращо, антипаразитно и антибактериално средство. Използва се често при треска, вирусни и гъбични инфекции, херпес симплекс и балансиране на метаболизма и имунната система. Едно от най-мощните масла в борбата с патогените.
  • Масло от Канела – подпомага имунната система. Има антибактериално, противогъбично, противопаразитно и антисептично действие. Засилва обмяната на веществата и действа загряващо. Използва се често при пренасяни по въздуха инфекции и бактерии, ужилвания и грипни състояния.
  • Масло от Евкалипт – аналгетично, противогъбично и противоинфекциозно средство. Пръв помощник при астма, бронхит, задръстване на дихателните пътища със секрети, възпаления от различен характер, грип, кашлица, болка, туберколоза, херпес зостер и др.
  • Масло от Розмарин – отново аналгетично, противогъбично и антибактериално средство. Използва се при проблеми със сърцето, зависимости, бъбречни инфекции, въшки, глисти, вирусни инфекции и възпаления, умора, главоболие, диабет, холера и др.

Основната специфика на блендовата комбинация е способноста му да възпрепятства развитието на бактериалната колония, както и да разкъса връзките и да подтисне комуникацията между патогенните колонии. Зад този успех обаче, стоят множество проучвания и научни разработки. Процесът по елиминиране на вирусите е широкообхватен и изборът на комбинацията въобще не е случаен. Така например, маслото от Карамфил има разрушително действие над бактериите, което е допълнено от алдехидите в Канелата, чиято задача е да възпрепядстват комуникацията между различните бактериални колонии. Евгенолът в комбинацията пък е отговорен за разрушаването на защитната мембрана на всяка бактерия и елиминирането й. Така въпросните патогени не успяват да формират своя защитен биофилм, а ние получаваме един прекрасен природен продукт в подкрепа на нашата имунна система. Във филмчето на dr. Dave по-долу ще разберете по-подробно този процес.

On GUARD (Бленд срещу  вируси) повлиява успешно орални абцеси, болно гърло, зъбобол, афти, кандида. Изчиства плаката и подобрява дъха. Полезен е при плевмонии, възпалено гърло, стафилококови инфекции и кашлица. Можете ежедневно да мажете с него (разреден) стъпалата преди училище или градина всеки ден, като почивате събота и неделя. При първи симптоми на грип мажете на 2 часа (отново разреден за деца) по гърба, гърдите и краката. Децата могат да приемат и по 1 перличка три пъти на ден. Може също да масажирате с On GUARD под мишниците за стимулиране на лимфната система и тимусната жлеза за имунната система. При нужда може да прилагате и масаж на гърлото, стомаха, червата и стъпалата. При вируси около вас дифузвайте в помещенията редовно!

За финал прилагам снимка от направен експеримент, от който под микроскоп е видно, че няма разрастване на бактерии при добавяне на маслото. Снимката е от социалните мрежи и можете да откриете множество такива.

Когато избирам нещо лесно за ежедневна превенция у дома се спирам именно на готовите за употреба меки капсули.

За децата, може да се спрете на малките, удобни шишенца с мини перлички съдържащи 1/4 капка от патентования бленд, 125 на брой.

OnGuard® Beadlet Protective Blend (защитни перлички за деца Он гард) 125бр. налични

За възрастните, компанията се е погрижила да създаде по-усилена формула с добавени етерични масла от Черен пипер и Маточина в подходящо разреждане за още по-надеждна защита.

Черният пипер има доказани загряващи и антибактериални възможности, блокират образуването на биофилм от Staphylococcus aureus и „почти премахват” хемолитичната (разрушаване на червените кръвни клетки) активност на бактериите S. aureus.

Маточината пък е едно от най-скъпите етерични масла в света с доказани седиращи и противовирусни характеристики. Това масло идеално допълва лечението на инфекции на дихателните пътища, които са често срещани усложнения при грипни състояния. Мощен имуностимулатор.

ON GUARD+ 60 softgel (защитен комплекс) налични

Американската компания е разработила и патентовала цяла серия от продукти за защита на тялото и дома от бактерии, гъбички и патогени. При закупуването на 3 продукта от най-популярната серия, ще получите като подарък натурален спрей-дезинфектант.

За регистрация или връзка с мен:

Antonia Donkova

0899 807066 сертифициран ароматерапевт

За повече информация от други източници, касаеща ползите, употребата и приложенията на етеричните масла, както и рецепти, статии и странична литература към блога.

ПРЕПОРЪКИ ЗА БЕЗОПАСНО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА

Категории: Любопитни факти

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

единадесет + 15 =