Нови подаръци Healhty Oils.

Клиенитите са ни скъпи и правим всичко по силите си да получат максимума.

Всички, които редовно пазаруват при нас, знаят че с всяка поръчка над 100 лв. получават по нещичко от нас. Сега сме ви подготвили не един, а цели два подаръка. В унисон с наближаващата нова учебна година, жеста е към най-малките – децата! Защото, когато те са здрави всички ние сме щастливи. В тези трудни времена на социална изолация, все повече хора търсят природни и натурални средства за лечение и превенция.

Първият подарък е практичен и компактен за всяка ученическа чанта, а защо не и дамска или мъжка. Това е химикал (син) със спрей резервоарче, което е пълно с течен дезинфектант с етерично масло от лавандула. Може да развиете контейнерчето и да допълните при нужда. Прекрасно ухание за всички ароматни любители!

Вторият подарък е рол-он шишенце от 10 мл., което детето може да носи със себе си и да го нанася при нужда по врата, зад ушите, по носа (като внимавате да не попадне вътре и по лигавиците), на китките, стъпалата и т.н. Етеричните масла в бленда са в подкрепа на добрия имунитет и превенция срещу болести, именно в среда сред много хора. Разреждането е съобразено за деца между 6 и 12 години, като базата е кокосово масло и много малко масло от черен кимион. Етеричните масла, които присъстват в бленда са със силно изразен антибактериален потенциал – чаено дърво, евкалипт, лимон, туя, он гард и др. Разреждането е 10%

Категории: Новини, Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *