Регистрационните комплекти могат да са страхотно средство да дадете на Вашите най-нови Wellness Advocates (уелнес консултанти) продуктите, от които имат нужда. Сега можете да избирате от множество намалени комплекти, подходящи за Вашите регистрирани членове и техните цели с doTERRA. .  

Ако някой желае да създаде собствен бизнес или да сподели с други хора, по-големите комплекти са най-добрият избор. А ако искат масла на doTERRA за лична употреба, по-малките комплекти са идеални за тях. 

10% отстъпка

Комплект Home Essentials Kit  243.00 euro

Регистрирайте се с комплекта за регистрация „Основни масла за дома“ , включващ всичко необходимо, за да изпитате и споделите уелнес лайфстайла на doTERRA.

Комплект за техниката AromaTouch™ Diffused  160,20 euro

Регистрирайте се с този комплект, за да изпробвате разнообразие от етерични масла, които могат да се използват и за техниката AromaTouch.

15% отстъпка

Комплект Natural Solutions Kit (стандартни и веган)  

Всичко, от което се нуждаете за да намерите и споделяте натурални решения за ежедневните Ви нужди.

20% отстъпка

 Комплект Oil Collection Kit 

Този комплект включва почти всяко масло, което предлага doTERRA, плюс няколко избрани продукта, които да изпробвате и споделяте!

Комплект Business Leader (стандартни и веган) 

Този комплект съдържа всичко, от което се нуждае един нов бизнес лидер за да опита и да споделя doTERRA.

Правила и условия

  • Поръчки при регистриране, направени извън периода на записване (1 – 30 ноември 2020 г.), не отговарят на изискванията на промоцията. Няма да бъдат направени никакви изключения. 
  • Плащанията чрез банков превод трябва да бъдат получени до 10-то число от следващия месец, за да участват в промоцията. В това отношение няма да бъдат направени никакви изключения. 
  • Отстъпката се отнася само за следните избрани регистрационни комплекти: Комплект Home Essentials Kit (10% отстъпка), комплект AromaTouch Diffused Kit (10% отстъпка), комплект Natural Solutions Diffused Kit (стандартен и веган) (15% отстъпка), комплект Essential Oil Collection Kit (20% отстъпка), комплект Business Leader (стандартен и веган) (20% отстъпка). 

За регистрация или връзка с мен:

Antonia Donkova

0899 807066 сертифициран ароматерапевт

Категории: Новини, Промоции

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

шест − четири =