Приложения на етеричното масло от Касия

Съдържание

Основните и приложения са:
-Използва се в кулинарията – добавена в сладкиши, чай, заради топлия си ароматен и пикантен вкус
-За унищожаване на инфекции
-За добро храносмилане – ускорява метаболизма 2-3к. смесени с базово и апликация върху краката и корема, няколко пъти дневно.
-При гадене – 3-4к. от маслото като суха инхалация, вдишва се аромата до подобряване на симптомите
-За помощно редство при третиране на настинка и грип, треска, обща отпадналост и висока температура по 2-3 капки в дифузера
-Засилва функциите на имунната система
-Регулира месечния цикъл
-При артрит и ревматизъм
-Като естествен антидепресант, подобрява настроението, вдъхва кураж и създава хармония на тялото и ума. 2-3 капки в дифузера или ваната.
-Подобрява кръвообръщението, при измръзнали крайници
-Намалява мускулните крампи
-Естествен репелент
-Съпътстващо средство при диабет и усложненията от него (като ретинопатия), поради способността на съставките да предотвратяват превръщането на глюкозата в корбитол. Балансира кръвната захар.
-За детокс и изчистване от плаки, както и задържане на вода.
-При импотентност
Може да се приема вътрешно, но в по-голямо разреждане, защото е от “горещите” масла. Съдържа съединението кумарин, което е около 1000 пъти по-високо отколкото в Канелата, което може да причини увреждане на черния дроб. Да се нанася външно по тялото, отново в по-голямо разреждане за да не изгори кожата и да се дифузва в помещението.

Етеричните масла, помощници в борбата с грипни, вирусни и бактериални инфекции

За поръчка или регистрация:https://www.mydoterra.com/antoniyadonkova Както вече е известно на ароматните любители, всички етерични масла притежават по-силно или по-слабо изразени антибактериални, противовирусни и противовъзпалителни свойства. Това

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top