Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

doTERRA Слънчева защита

Слънцезащитната серия на doTERRA

Съдържание

И още нещо, което лично аз очаквам с нетърпение!!!

Слънцезащитната серия на doTERRA!!!

Знаете ли, че закупеният от магазина слънцезащитен крем е едно от най-токсичните вещества, които можете да нанесете върху кожата си?
Въпреки това, изгарянето от слънцето НЕ е забавно. Така че искаме защита, която е безопасна и здравословна за нас.

Продуктите от Слънцезащитната серия на doTERRA включват:

1.Слънцезащитен лосион за лице и тяло
Може да се прилага върху лицето и тялото за по-пълна защита на покритието. Ключовите съставки са не-нано цинков оксид, масло от малинови семена, масло от авокадо, екстракт от куркума, естери от жожоба и витамин Е. Героите на този слънцезащитен крем са: Helichrysum (Безсмъртниче) Frankincense (Тамян) и масло от семена на Моркови.  През лятото: Почернявате ли или изгаряте?
2.Минерален слънцезащитен спрей за тяло
Минералният слънцезащитен спрей за тяло на doTERRA има всички същите страхотни съставки и етерични масла като лосиона, но в перфектен, неаерозолен спрей, за да улесни равномерното покриване на кожата ви, където е трудно да се достигне (или ако човекът, на когото го прилагате, има склонност да бяга – малки деца навсякъде).
3.Минерален слънцезащитен стик за тяло
Ако имате нужда от малко повече контрол върху нанасянето на слънцезащитен крем, минералният слънцезащитен крем за лице и тяло на doTERRA се предлага под формата на стик (точно като нашия любим Deep Blue Stick) за лесно нанасяне и съхранение (просто го хвърлете в чантата си и тръгвайте !). Всъстава му ще откриете отново не-нано цинков оксид, растителни масла от шеа и какао, витамин Е и масло от семена на Морков; както и любимите на кожата Тамян и Безсмъртниче.
4.Възстановяващ спрей за тяло след слънце
Когато става дума за грижа след слънце, doTERRA създаде възстановяваща мъгла за тяло след слънце. Ключовите съставки са: Алое Вера (успокоява кожата), Астаксантин (антиоксидант); Локални пребиотици и пробиотици (спомагат за намаляване на рН на кожата, което позволява на здравите бактерии да процъфтяват); Екстракт от цвят на арника монтана (за подпомагане на възпалението и дискомфорта) Витамин Е за овлажняване кожата; както и етерични масла от Копайба, Лавандула, Мента и Безсмъртниче – едни от най-добрите при кожни изгаряния!!!

За повече информация!

Слънцезащитната серия на doTERRA и още какво е важно да знаем за слънцезащитната козметика:

ВСИЧКО, КОЕТО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ ЗА ДОМАШНО ПРИГОТВЕНАТА СЛЪНЦЕЗАЩИТНА КОЗМЕТИКА

колаген

Знаете ли, че етеричните масла могат да насърчат производството на КОЛАГЕН в кожата?

Колаген Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан при животните и хората и е най-изобилстващият белтък, съставлявайки 1/4 от всички белтъци в тялото. Той е

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top