Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

бленд за болки и възпаления

БЛЕНД ЗА БОЛКИ И ВЪЗПАЛЕНИЯ В СТАВИТЕ, МУСКУЛИТЕ И КРЪСТА

Съдържание

БЛЕНД ЗА БОЛКИ И ВЪЗПАЛЕНИЯ В СТАВИТЕ, МУСКУЛИТЕ И КРЪСТА
BOLKI

Бленд за болки и възпаления

Този месец при поръчка към Дотера над 200 pv., може да получите като подарък едно прекрасно и доста скъпо масло, популярно сред ароматните любители като DEEP BLUE. Това е един чудесен противовъзпалителен бленд за болки в гърба, мускулите, костите и сухожилията; прилага се при схващания, натъртвания, главоболие, мускулна треска, артрит, ревматизъм, мускулни крампи, спазми и схващания, силни болки, напрежение и възпалителни процеси. Тази етерична комбинация, включва в състава си маслата: Wintergreen, Camphor, Peppermint, Blue tansy, German chamomile, Helichrysum, Osmantus. Всяко едно от тези масла има противовъзпалителни и аналгетични свойства.

В тон със месечната промоция съм избрала за вас една специална, доказано работеща комбинация от масла, между които е и DEEP BLUE, насочена към така често стещаните ставни и мускулни възпаления, артрити, дискови хернии и протрузии.

Тук е момента да вмъкна факта, че тези неразположения не подминаха и мен. След продължителни и силни болки в кръста, множество процедури (миопунктура, физиотерапия), масажи, упражнения и хапчета открих моята формула. При ЯМР ми беше установена протрузия на няколко диска, както и възпаление и прещипване на нерви в областта на сакро-илиачните стави (най-вероятно в следствие от ражданията и неправилно наместване на таза), слава богу херния не беше налична, но беше въпрос на време ако не се вземат спешни мерки. Последваха серия от масажи, йога, физиотерапия с временно облекчение. Болката все си я имаше. Тогава още и идея си нямах за маслата и техните лечебни сили. Минах на варианта „изправителна лечебна гимнастика“, който ми се отрази чудесно и с две ръце я препоръчвам на всеки с подобни проблеми, но спра ли да прилагам и за седмица и с болките се почва отново. Тогава открих чудесният метод Миопунктура и маслата на Дотера, направих комбинация от двете и нещата се получиха. Чувствам се съвсем различно и болката я няма. Малко да усетя нещо и взимам шишенцето с маслата. Старая се да спортувам редовно, поне 2 пъти седмично. Е, изправителната гимнастика я позарязах, но всичко пак си е наред. Сериозно лирично отклонение се получи. Сега малко за бленда и съставките в него:

1.DEEP BLUE,

 който вече ви представих

2.WINTERGREEN

 е следващата съставка, за да засилим ефекта на DEEP BLUE. WINTERGREEN е растение произхождащо от Китай и Северна Америка. Лечебната сила на листата на растението са известни още от древността. Индианците са го използвали за болки в ставите и мускулите, както и за лечение на дихателната система, като дъвчели листата му. Двата основни химични компонента на това растение са Gaultherilene и Methyl salicylate. Метилсалицилатът е широко използван в козметичните кремове за артрит, мускулни болки, обезболяване и болки в ставите и костите. WINTERGREEN съдържа 99 процента от този елемент. На първо място, маслото е силен аналгетик, прониквайки през кожата предизвиква изтръпване и затопляне на мястото, анестезира нервните окончания и същевременно засилва локалната циркулация и кръвообръщението, като по този начин се предотвратява натрупването на токсини, като пикочната киселина например. Премахва болката, стреса и напрежението.

3.FRANKINCENSE

 или още царя на маслата и едно от най- ценените масла..Frankincense oil е от рода Boswellia и произхожда от смолата на районите Босуел в Пакистан. Тези дървета произвеждат смола със силни противовъзпалителни и противоракови свойства. Подпомага премахването на болката и възпалението. Може да потисне производството на ключови възпалителни молекули, свързани със заболявания като: артрит, астма, болезнени нарушения в червата, IBS и др. Намалява възпаленията при болки в ставите, мускулите и сухожилията.

4.COPAIBA

 Това е едно изключително допълнение към смолистите масла на DoTERRA, което се добива от Copaiba дървета в тропическите гори, достигaщи до 100 фута височина.  Естествено противовъзпалително средство. Възпалението е в основата на повечето болети днес. Това автоматично прави ползите от маслото безкрайни. Какво прави Копайба етерично масло толкова ценно? Най-разпространеното съединение в масло е канабиноид beta-caryophyllene. Всъщност, Копайба съдържа 55% beta-caryophyllene. За сравнение, други етерични масла като карамфилово масло и безсмъртничето съдържат между 6% и 12% beta-caryophyllene.
Интересното е, че beta-caryophyllene също е основно съединение на Канабиса / Марихуаната, който дава на пациентите облекчение от болка, възпаление и други здравни състояния. Обаче маслото от Копайба намалява стреса и болката без психоактивни странични ефекти – с други думи, то няма да ви дрогира. 

5.CYPRESS

 Етеричното масло от Кипарис е изключително полезно за здравето и за детоксикацията на черния дроб. Освен, че отстранява токсините в тялото то е полезно за нервната и кръвоносната система. Бори се с инфекциите и eфективно облекчава всякакви спазми на дихателната система, червата, мускулите, корема и крайниците. При мускулни разтежения и крампи, болки и възпаления в карпалния тунел, артритни болки, болки от претоварване, неврологични състояния с пулсиране, дърпане и спазми. При възпален нерв.

6.MARJORAM(СЛАДЪК РИГАН)

Ако не сте запознати с Майорана, вероятно знаете близкия й братовчед – риган. Какво е Майоран? Това е многогодишно растение, произхождащо от средиземноморския регион, и силно концентриран източник на биоактивни съединения, насърчаващи здравето.

Тази билка може да помогне за намаляване на болката, която често идва с мускулна плътност или мускулни спазми, както и напрежението при главоболие. Масажните терапевти често включват етеричното масло в масажното си масло или лосион по тази причина. Майорана е аналгетик и спазмолитик – помага при скованост на ставите и мускулни болки; ревматизъм, натъртвания. Антиоксидант и подходящо средство за рани, apтpит, лyмбaгo, peвмaтизъм и нaвяxвaния. Етеричното масло е много ефективно за облекчаване на напрежението, а противовъзпалителните и успокояващите му свойства се усещат както в тялото, така и в ума.

За поръчка или регистрация:
https://www.mydoterra.com/antoniyadonkova

херния
error: Content is protected !!
Scroll to Top