Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Марки етерични масла

Стартирайки като малка семейна компания през 1999г., днес френския бранд се разраства главоломно. Аромазон се ангажира с производството на продукти от органично земеделие във Франция и по света и използва рециклирани опаковки и биоразградими продукти. 

Екипът на Aroma-Zone включва около двадесет инженери-химици, производствени инженери, козметични инженери и доктори по фармация, които работят всеки ден, за да ви предложат най-доброто от природата. Под ръководството на Agnès, инженер по качеството, Christelle, Tipahaine, Ibtissam и Julie, и тримата старши химични техници, гарантират доброто качество и възпроизводимостта на естествените екстракти, както и тяхното съхранение. Всички продукти на Aroma-Zone (козметични съставки, етерични масла, готови козметични продукти, опаковки, аксесоари и т.н.) подлежат на строги проверки преди да бъдат пуснати в продажба. Вижте всички продукти на Aroma-Zone.

Основана през 2008 г. от група здравни и бизнес специалисти, doTERRA има за цел да даде на света най-чистите, мощни и ефективни етерични масла на Земята. Една от най-динамично развиващите се компании, която инвестира в модерна апаратура за анализи на продукцията си. Чистотата на етеричното масло е неговата най-важна характеристика. Етерично масло, което не е чисто, означава, че рискувате да поставите микроорганизми, тежки метали или фалшификати върху или в тялото ви, което може да предизвика дразнене, неблагоприятни ефекти или дори болест. 

Без приети стандарти за качество на етеричните масла, doTERRA създаде свой собствен процес на тестване, наречен CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®. Процесът CPTG удостоверява, че в техните етерични масла няма добавени пълнители, синтетични съставки или вредни замърсители, които биха намалили тяхната ефикасност. Вижте всички продукти на doTERRA.

Вече повече от 27 години швейцарската компания Вивасан е водещ производител на висококачествени натурални продукти за красота и здравословен начин на живот, които се предлагат в повече от 30 държави по света. За производството им, компанията залага на екологично чисти естествени суровини които са преминали през изключително строг контрол на качеството, което е потвърдено от сертификатите GMP (Good manufacturing practice) – най-високия сертификат за качество, базиран на чистите, органични суровини и гарантирания произход. Вижте всички продукти на Vivasan.

Pranarôm е научна и медицинска ароматерапевтична лаборатория, основана през 1991 г. от Dominique Baudoux , фармацевт-ароматолог, известен в цял свят и оценен с работата си, като водещ експерт по Ароматерапия (не само във Франция, но и по света).

Семеен бизнес в основата, Pranarôm се разрасна, за да се превърне в безспорен лидер и експерт в иновативни и естествени решения, създадени от 100% чисти и органични хемотипни етерични масла, истински целенасочени отговори във всички области на здравето и адаптирани към цялото семейство. Вижте всички продукти на PRANAROM.

Българската компания Дафлорн, създадена през 2000 г. от ген. майор проф. Никола Александров дмн и д-р Даниела Петрова дм.; произвежда последна най-модерна генерация пробиотици – Laktera, защитена с американски и европейски патенти. Патента в САЩ е единственият в областта на биотехнологиите от общо осем български патента в САЩ. 

Дафлорн е единствената компания в Източна Европа, която има действащи Американски и Европейски патенти в областта на пробиотиците. Уникалният метод за изолиране на нови пробиотични микроорганизми от природата, който е ноу-хау на Дафлорн дава голяма перспектива за създаване на нови, изцяло натурални пробиотични продукти. Търговската марка Laktera е регистирана в Европейския съюз, САЩ, Русия, Китай, Турция, Южна Кореа, Судан, Пакистан, Австралия и Нова Зеландия. Производственият процес на Дафлорн е високо биотехнологичен. Вижте всички продукти на Laktera.

Wooden Spoon е един от малкото български производители на био и органична натурална козметика и един от лидерите на пазара у нас. Компанията поема сериозно своята отговорност към околната среда и ръчно изработва всеки продукт. Wooden Spoon е вдъхновен от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска естествена грижа за кожата. 

Тя съчетава сурови и непреработени органични масла с ценни билкови екстракти и етерични масла, които не само променят цялостното усещане на тялото и лицето, но и ефективно спомагат за поддържането на кожата здрава, подмладена и неустоимо мека. Вижте всички продукти на Wooden Spoon. 

error: Content is protected !!
Scroll to Top