Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Заземяващ бленд

Заземяващ бленд

Съдържание

Заземяващ бленд

Една много мека и приятна ароматна комбинация, в подкрепа на депресията и тревожните чувства. Може да се прилага успешно при нервно напрежение и понижено внимание.

Съдържа маслата: Тамян, Синя вратига, Смърч, Немска лайка, Ho wood и добавено фракционно кокосово масло. Може да прилагате топично по стъпалата на краката, сърдечната област, китките, слънчевия сплит, шията, гръбнака и тимуса. 5-6 капки са достатъчни. Може да използвате бленда и като парфюм и да вдишвате от аромата директно. Прекрасно масло за дифузия в помещенията.

Заземяващият бленд може да е от полза за хармонизиране и насърчаване на спокойствието и чувството на баланс. Смърчът подпомага разширяването на бронхиалния тракт и подобрява обмяната на кислород в тялото, освобождава емоционалните блокажи. Ho wood успокоява кожата, отпуска тялото и ума и създава усещане за мир и спокойствие. Синята вратига е едно изключително скъпо масло, ценен елексир за всяка кожа. Помага за прочистването на черния дроб и лимфата, освобождава ни от гнева и насърчава чувството за самоконтрол.

Тамянът е богат на сесквитерпени, които подпомагат обогатяването с кислород на епифизата и хипофизата. Акумулира положителните мисли и чувства. Немската (синя) лайка е тотален седатив, успокоява мускулите и ставите, премахва нервното и емоционално напрежение.

Тази етерична комбинация е балансираща за тялото и ума, подобрява функциите на нервната система, чудесна е за кожата и ставно- мускулни неразположения.

Употреби: стрес, болки в гърба, страх, дискови хернии, Паркинсон, Диабет, енергия, баланс на метаболизма, хиперактивност, горещи вълни, депресия, конвулсии и др.

За връзка:

Antonia Donkova

0899 807066

error: Content is protected !!
Scroll to Top