Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Енергийни вибрации

Как етеричните масла могат да повишат нашите енергийни вибрации и да ни направят здрави и балансирани

Съдържание

Как етеричните масла могат да повишат нашите енергийни вибрации и да ни направят здрави и балансирани?

Днес открехвам завесата към една голяма тема, а именно вибрационното поле на въздействие на етеричните масла върху нашите тела.

Знаете ли, че всяка клетка и орган от нашето тяло вибрира с определена честота и именно тези вибрации определят нашето енергийно поле. То се променя от всичко живо и неживо, което ни заобикаля. Що се отнася до клетките в телата ни, те трябва да работят ефективно, за да изпълняват основната си функция, а именно: да осигуряват енергия за тялото. И когато клетките ни са здрави, те работят на по-висока вибрационна честота. За съжаление обаче, всички негативни емоции и мисли, оказват пагубно въздействие върху вибрационната честота на нашето тяло.

Според Брус Тайнио, изследовател и основател на технологията Tainio, здравото човешко тяло резонира на честота 62-78 MHz, а болестите започват, когато честотата падне до 58 MHz. При стойности под 20 MHz настъпва смърт!

Честотата или клетъчното напрежение е измерването на наличната енергия и колко бързо тази енергия циркулира в клетките на вашето тяло. Колкото по-високо е напрежението във вашите клетки, толкова по-бързо тялото ви е в състояние да се регенерира, лекува и да се бори с външни заплахи. Колкото по-ниско е вашето напрежение, толкова по-бавно се движат вашите клетки в тялото, което отваря вратата за навлизане на патогени и болести. Вашето тяло, клетки и органи работят в оптимален честотен диапазон (измерен в херци (Hz), които са в хармония помежду си. Всеки орган, всяка кост, всяка тъкан, всяка клетка има своя собствена резонансна честота, която в комбинация съставлява хармонично цяло. Когато даден орган не е в синхрон с останалите, тогава цялото тяло е засегнато.Тази дисхармония води до състояния на болест и разпадане.

За да останете здрави и балансирани, трябва да се стремите към начин на живот, който поддържа високи вибрации. Всяко действие, което предприемате, всеки продукт, който използвате върху тялото си, всяко парче храна, което консумирате, ще повлияе на вибрационната честота на тялото ви. Правенето на неща, които не са здравословни за ума или тялото ви, ще има неблагоприятно въздействие върху вас и ще се отразят негативно на честотата на вибрация. Ако посегнете към бутилка алкохол, тогава намалявате честотата на тялото си. Ако посегнете към органична ябълка, вие повишавате вибрационната честота на тялото си.

Как емоциите влияят на честотата?

Емоциите носят честота. Например, повдигащите емоции като радост (540 MHz), любов и благодарност носят висока честота и могат да повишат вибрациите цялостно. Болезнени или неприятни емоции като чувство на срам (20 MHz), страх, мъка и отчаяние могат да я намалят. Така че само насочването на мисловните ви модели към положителни емоции като благодарност, радост и любов може да повиши честотата на тялото ви. Интересно е да се отбележи и факта, че емоционалните честоти корелират с органите в тялото ни. Например, гневът се съхранява в черния дроб. Скръбта засяга белите дробове. Страхът е свързан с бъбреците. Когато не бъдат обработени, тези емоции могат да се съхраняват в нашите органи и клетки като джобове от електромагнитна енергия, които създават дисхармония и дисбаланс в енергийното поле на тялото ви.

Не е лесно винаги да останете позитивни, но поддържането на мислите ви положително заредени може да доведе до висока честота на вибрация и здраве на физическо ниво.

Запомнете:

 НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ И ХОРА НИ РАЗБОЛЯВАТ!

Трябва да положите съзнателни усилия, за да премахнете токсичните хора от живота си. Можете да промените обкръжението си, за да повишите собствената си вибрация. Освобождаването от негативни хора или ситуации в живота ви ще ви донесе здраве и високи вибрации, които са жизнено необходими за всяка клетка от вашето тяло.

Важно е да запомните, че емоциите буквално са енергия в движение и тази енергия може да промени честотата, на която вибрирате.

Независимо дали имаме положителни или отрицателни мисли и емоции, това може да повлияе на здравословното ни състояние. Изследвания по темата сочат, че негативните мисли намаляват честотата ни с 12 MHz, докато положителните мисли повишават честотата ни с 10 MHz.

Понякога трябва да си починете от всичко, което ви заобикаля и да прекарате време в среда с висока вибрация, като природата. Заобикалянето ви с дървета и диви животни бързо ще повиши вашата вибрационна честота.

Как етеричните масла могат да въздействат на нашето вибрационно поле?

Докато човешката честота може да се измества с нашите мисловни или емоционални модели; растенията и минералите (кристали) са способни да поддържат стабилна и постоянна вибрация. Доказано е ,че етеричните масла имат едни от най-високите енергийни вибрации в Природата. Това е една от причините те да помогнат да възстановите тялото си обратно към първоначалния му естествен хармоничен резонанс.( д-р Джери Тенант  „Изцелението е напрежение“)

Имайте предвид, че всички етерични масла имат високи честоти, така че не е необходимо да помните всяко от тях, но е добре да отбележите кои от тези често срещани етерични масла имат най-високи вибрационни честоти.

Техните чистоти на вибрация са няколко пъти по-високи от тези на билките и храните и са чудесен инструмент за повишаване на вибрациите ви. Изследователите откриха, че „преработените/консервирани храни имат честота на вибрация нула MHz, пресните продукти имат до 15 MHz, сухите билки от 12-22 MHz, а пресните билки от 20-27 MHz. Генетично модифицираната храна има различна честота от нормалната храна, което е една от причините да е вредна. Етеричните масла имат най-високата честота от всяко естествено вещество, варираща между 52 MHz и 320 MHz, както е показано по-долу.

Маслата с най-високи вибрации, като Роза и Тамян, са най-ефективни при нужда от емоционален баланс; а тези с малко по-ниски, са прекрасни помощници при физически неразположения.

Пример:

Тъй като тялото оптималната вибрация на тялото трябва да бъде около 70 MHz, е добре да използвате етерични масла, които повишават средната му вибрационна честота и са над тази стойност на вибрация. Например, етеричното масло от Лавандула, което трябва да приемате при тревожност и стрес, има около 120 MHz вибрация. Това е почти двойно повече от оптималната средна стойност за вашето тяло. Ментата за главоболие и мигрена има по-ниска честота от 78 MHz, но все пак си струва да я вземете, защото също повишава вашата вибрационна честота и действа на физическо ниво.

 • Роза: 300+MHz
 • Безсмъртниче 181 MHz
 • Тамян: 147 MHz
 • Лавандула: 118 MHz
 • Сандалово дърво: 96 MHz
 • Смирна: 105 MHz
 • Немска лайка: 105 MHz
 • Маточина 102 MHz
 • Хвойна: 98 MHz
 • Ангелика: 85 MHz
 • Мента: 78MHz
 • Босилек 52 MHz

Когато страдате от заболяване или имате каквато и да е форма на болка, причинена от възпаление, ще имате по-ниска вибрационна честота. Етеричните масла могат да помогнат за облекчаване на болката, намаляване на възпалението и отпускане на мускулното напрежение. Можете да ги използвате в дифузер, да ги нанесете върху кожата си, да капнете малко количество в чай или просто да го отворите, за да вдишате аромата от шишенцето. Така ще почувствате незабавния ефект на маслата върху вашата вибрационна честота.

Заключение: Вибрациите на етеричните масла създават среда, в която не могат да съществуват болести, бактерии, вируси и плесени. Те подържат оптимално чакрите ни и имат най-високите вибрационни честоти сред всичките ни познати естествени вещества!!!

 За повече информация!

Етерични масла за вашите домашни любимци

Етерични масла за вашите домашни любимци – важни препоръки и съвети за употреба

Етерични масла за вашите домашни любимци Етеричните масла са мастни ароматни съединения, извлечени от различни растения. Те се дестилират в широк диапазон от концентрации –

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top