Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди


Магазин за етерични масла. doTERRA, Pranarom, Aromazone

 
Магазин за етерични масла на doTERRA, Pranarom, Aromazone и др.. Етеричните масла са ароматни молекули извлечени от растенията, най-често чрез парна дестилация или студено пресоване.
Ако решите да се възползвате от тяхните терапевтични качества, задължително проучете как тези масла се дестилират, как се обработват растителните масиви, използва ли се химия за третиране на растенията, как се извършва дестилацията, какъв е точния химичен състав на конкретното масло и коя е водещата молекула (хемотип).

В магазин за етерични масла

ще намерите продукти от най-добрите и висококачествени производители на етерични масла в световен мащаб!!!

Една от най-честите причини за поглъщане на етерични масла е да се извлекат именно тези терапевтичните ползи, които те носят за организма. Всяка химична структура ще осигури на тялото уникални свойства и ползи. Например, някои етерични масла могат да се използват вътрешно за насърчаване на здрава клетъчна функция, подпомагане на стомашно-чревното здраве или поддържане на здрава имунна система, вътрешно почистване, възпалителни заболявания, сезонни състояния и др. Когато се използват правилно, етеричните масла притежават широк спектър на действие за оптимизиране на здравето. 

Когато искате да изпитате повдигащите, зареждащи или успокояващи ползи от Doterra етерични масла, локалната употреба чрез масаж или третиране на определени кожни участъци или ароматната дифузия или инхалация осигурява бърз и лесен начин това да се случи. 

Дифузирането на етерични масла е един от най-лесните, но най-ефективни начини да усетите ароматните ползи на любимото си етерично масло. С течение на времето вашият дифузeр ще се замърси от натрупване на масло, което потенциално може да му попречи да работи правилно, така че е важно да разберете как да го използвате и да се грижите за него. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да получите най-доброто ароматно изживяване и да удължите живота на вашия дифузер  от doTERRA.

Информация как да ползвате маслата може да намерите в блога на Healthy Oils. Големи намаления в магазин за етерични масла

Филтър за цена
лв. -
error: Content is protected !!
Scroll to Top