Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Масажен бленд

Масажен бленд

Съдържание

Масажен бленд

Масажен бленд

Маслата в този бленд са подбрани и съчетани заради техните успокояващи и релаксиращи възможности отпускащи мускулатурата и освобождаващи напрежението. Тази ароматна комбинация има силен противовъзпалителен ефект, насърчава по-добрата циркулация и притъпява страданието и болката.

  • БОСИЛЕК – има противовъзпалителни и антиспазматични характеристики. Успокоява спазмите на мускулите; включително тези, които допринасят за главоболие и мигрена.
  • ГРЕЙПФРУТ – има успокояващ и седативен ефект, помага при умора и стрес.
  • КИПАРИС – при лимфен застой, респираторни проблеми и мускулни крампи насърчава циркулацията. Има релаксиращ и освежаващ ефект, при инфекции и задържане на секрет.
  • МАЙОРАНА – при главоболие и мигрена, отоци, мускулни спазми, напрежение, релаксира и успокоява.
  • ЛАВАНДУЛА – известна най-вече с балансиращите и успокояващите си характеристики. Отлично средство при всякакви болки – главоболие, болки в мускулите, кръста и ставите, навяхвания и ревматизъм. Подобрява кръвообръщението в организма.
  • ЛЮТИВА МЕНТА – помага да се редуцира възпалението, охлажда, при мускулна болка и умора, главоболие и мигрена.

За повече информация!

джинджифилът

Джинджифилът – приятел на стомашо-чревния тракт, намалява възпалението и гаденето

Масло от джинджифил Джинджифилът е цъфтящо растение в семейството Zingiberaceae; коренът му е широко използван като подправка и се използва в народната медицина от хиляди

Прочетете повече »
кашлицата и етеричните масла

Да поговорим за кашлицата и етеричните масла, които са най-ефективни при справянето с нея

Кашлицата и етеричните масла Заедно с обикновената настинка, грип и други респираторни състояния обикновено идва и кашлицата. Въпреки, че толкова много хора страдат от нея

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top