Масажен бленд

Съдържание

Маслата в този бленд са подбрани и съчетани заради техните успокояващи и релаксиращи възможности отпускащи мускулатурата и освобождаващи напрежението. Тази ароматна комбинация има силен противовъзпалителен ефект, насърчава по-добрата циркулация и притъпява страданието и болката.

БОСИЛЕК – има противовъзпалителни и антиспазматични характеристики. Успокоява спазмите на мускулите; включително тези, които допринасят за главоболие и мигрена.

ГРЕЙПФРУТ – има успокояващ и седативен ефект, помага при умора и стрес.

КИПАРИС – при лимфен застой, респираторни проблеми и мускулни крампи насърчава циркулацията. Има релаксиращ и освежаващ ефект, при инфекции и задържане на секрет.

МАЙОРАНА – при главоболие и мигрена, отоци, мускулни спазми, напрежение, релаксира и успокоява.

ЛАВАНДУЛА – известна най-вече с балансиращите и успокояващите си характеристики. Отлично средство при всякакви болки – главоболие, болки в мускулите, кръста и ставите, навяхвания и ревматизъм. Подобрява кръвообръщението в организма.

ЛЮТИВА МЕНТА – помага да се редуцира възпалението, охлажда, при мускулна болка и умора, главоболие и мигрена.

Възпалителните процеси в тялото, MCAS, хистамин и холистични препоръки за изграждане на здрава и адекватна имунна система

В следващите редове ще навлезем в спецификата на нашата имунна система, механизмите, с които ни защитава от патогени и възпалителните реакции в тялото, които тя

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top