ОРАЛНА ХИГИЕНА

Съдържание

Здравейте, искам да споделя с вас моята прекрасна схема за орална хигиена, от която съм наистина впечатлена. Ще се радвам да съм ви от полза. Прилагам я от 1 месец и виждам прекрасни резултати, особено за кървящите ми преди венци. Вечер след измиване на зъбите ми с паста, редувам следните 2 процедури:

1). Он Гард вода за уста разредена 50:50 с вода в резервоара на системата ми за орален душ, с която усърдно и старателно почиствам междузъбното пространство. Водата е прекрасна наистина.

oral b
mouth

2). В дните, в които не използвам почистващата система за междузъбното пространство, прилагам жабурене с кокосово масло и етерични масла от карамфил, чаено дърво и мента. Този метод е известен като “pulling”и за него имам специална публикация по-назад в блога, затова няма да се спирам подробно на него. Ако желаете да прочетете повече по темата кликнете върху зеления надпис “pulling”. Само искам да ви дам идея да си направите в подходящи формички от тази смес, прибирате я в бурканче в хладилника и вечер изваждате по 1 брой. После жабурите около 20 минути и изплювате. Това е всичко. Ето ги и моите бонбонки.

pulling

За връзка:

Antonia Donkova

0899 807066

error: Content is protected !!
Scroll to Top