Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Регистрация в doTERRA

Предстоящо увеличение на цените на компания doTERRA

Съдържание

Предстоящо увеличение на цените на компания doTERRA

Ако обмисляте покупка на етерични масла или добавки и козметика на американския бранд doTERRA, сега е момента да се възползвате.

От 01.06. Дотера обяви официална актуализация на цените от каталога си; с цел запазване качеството и чистотата на продуктите и предвид инфлацията и поскъпването на суровините. Увеличението ще е между 5 и 10% за различните продукти и ще се осъщастви поетапно и в нашия магазин.

До края на м. Май. 2023 г. Healthy Oils запазва сегашните цени.

За повече информация!

Защо doTERRA?

Когато използвате етеричните масла doTERRA, вие използвате висококачествени и чисти продукти, без замърсители, пълнители или подправки. doTERRA създаде стандарт, за да гарантира, че техните масла са 100% чисти, нещо, което не съществуваше в производството на етерични масла преди.

Всяка партида етерични масла doTERRA преминава през строг процес на тестване. След това всяко масло се изпраща на независима трета страна за по-нататъшно тестване и валидиране. Крайният резултат създава най-добрите етерични масла, продукти, които можете да сте сигурни, че използвате безопасно всеки ден и за всички в семейството ви.

 

Етерични масла за балансиране на хормоните

Етеричните масла, като естествено средство за балансиране на хормоните

 Етерични масла за балансиране на хормоните Етерични масла за балансиране на хормоните Всички етерични масла имат сложен химичен състав, който определя техните терапевтични свойства. Много

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top