Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Регистрация в doTERRA

Предстоящо увеличение на цените на компания doTERRA

Съдържание

Предстоящо увеличение на цените на компания doTERRA

Ако обмисляте покупка на етерични масла или добавки и козметика на американския бранд doTERRA, сега е момента да се възползвате.

От 01.06. Дотера обяви официална актуализация на цените от каталога си; с цел запазване качеството и чистотата на продуктите и предвид инфлацията и поскъпването на суровините. Увеличението ще е между 5 и 10% за различните продукти и ще се осъщастви поетапно и в нашия магазин.

До края на м. Май. 2023 г. Healthy Oils запазва сегашните цени.

За повече информация!

Защо doTERRA?

Когато използвате етеричните масла doTERRA, вие използвате висококачествени и чисти продукти, без замърсители, пълнители или подправки. doTERRA създаде стандарт, за да гарантира, че техните масла са 100% чисти, нещо, което не съществуваше в производството на етерични масла преди.

Всяка партида етерични масла doTERRA преминава през строг процес на тестване. След това всяко масло се изпраща на независима трета страна за по-нататъшно тестване и валидиране. Крайният резултат създава най-добрите етерични масла, продукти, които можете да сте сигурни, че използвате безопасно всеки ден и за всички в семейството ви.

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top