Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Растителни масла Wooden spoon

Wooden Spoon е българска марка за био козметика, вдъхновена от идеята да предложи възможно най-чистата и истинска природна козметична грижа за бебета, деца и възрастни.

Wooden Spoon съчетава сурови и необработени био сертифицирани масла с безценни билкови екстракти, които не само променят цялостното усещане на тялото и лицето, но и ефективно помагат за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.

Всички продукти са произведени по щадяща технология за максимално запазване на естествените качества на суровините.

Растителни масла Wooden spoon са течни растително-маслени субстанции; от чийто семена, плодове или ядки е извлечено масло, богато на липиди и хранителни нутриенти за подхранване на кожата.

Маслото-носител е мастен екстракт, студено пресован от своя източник. Като оставим настрана индивидуалните алергии, тези растителните масла няма вероятност да предизвикат сенсибилизация, същевременно с това те намаляват агресивното въздействие на по-концентрираното етерично масло по кожата ви.

Носещите масла са хранителни и имат лечебни свойства сами по себе си, така че са чудесно натурално решение, допълващо терапевтичното действие на етеричните масла, които ще нанасяме по кожата си.

Този вид масла могат да се нанасят по кожата директно, като по този начин хидратират епидермиса в дълбочина, забавят стареенето на кожата и й доставят директно микроелементи от жизнено значение, като витамини, антиоксиданти, олигоелементи и др.

Растителни масла Wooden spoon могат да транспортират мастноразтворими витамини,

като: A, D, E и K; да насърчават хидратацията, защото са овлажнители и омекотители, придаващи гладък и здрав вид на кожата и косата; участват в различните етапи на заздравяване на кожата; могат да упражняват бактерицидно действие; източници са на незаменими мастни киселини, които не се произвеждат от нашето тяло.

Показване на 1–12 от 21 резултата

error: Content is protected !!
Scroll to Top