Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

чисти дихателни пътища

Респираторен бленд за чисти дихателни пътища

Съдържание

Респираторен бленд за чисти дихателни пътища

Маслата в този специален бленд са комбинирани да успокоят тъканите на респираторната система и да се борят срещу бактериите и вирусите, които могат да и навредят. Те са насочени към подпомагане на състояния като: Астма, Бронхит, Кашлица, Полипи в носа, Пневмония, Синузит, Туберколоза, Грип и Слуз и чисти дихателни пътища.

Бленда се нанася външно върху гръдния кош, гърба, краката, тила и носа. Може да се дифузва или директно да се диша от маслото.

Тази ароматна комбинация за чисти дихателни пътища съдържа:

 

  • -Laurel leaf (Bay) – лаврови листа, които имат антисептични и противогъбични свойства. При астма, бронхит и вирусни инфекции.
  • -Peppermint – лютива мента, която успокоява, охлажда и разширява дих. система. Ментата е изключително подходяща и при запушен нос, тъй като свива и стяга набъбналата лигавица и улеснява дишането.
  • -Eucalyptus radiate – евкалипт, който намалява възпалението на носната лигавица и има антивирусен ефект. Изключително подходящ за всякакви респираторни проблеми.
  • -Melaleuca – чаено дърво, притежаващо отхрачващи и антивирусни свойства. При бронхити, кашлица и възпаления. Мое любимо масло в борбата с гъбички и бактерии.
  • -Lemon – лимон, насърчаващ изчистването и оздравяването на респираторната система.
  • -Ravensara – кръстоска между карамфил и индийско орехче, което отваря и укрепва дихателната система. Може да поддържа надбъбречните жлези.
  • -Cardamom – кардамон, известен с антисептичните и противовъзпалителните си свойства при респираторни проблеми. Един чудесен бленд, който отваря синусите, които са блокирани от секрети в следствие на грип или настинка.

Може да откриете комбинацията от тези етерични масла в doTERRA АIR бленд за чисти дихателни пътища.

 

 

15 Естествени антибиотици

15 Естествени антибиотици

15 Естествени антибиотици, които могат успешно да заместят синтетичните. Природните антибиотици съществуват векове преди синтетичните им колеги да са на пазара. От борбата с упорити

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top