Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

чисти дихателни пътища

Респираторен бленд за чисти дихателни пътища

Съдържание

Респираторен бленд за чисти дихателни пътища

Маслата в този специален бленд са комбинирани да успокоят тъканите на респираторната система и да се борят срещу бактериите и вирусите, които могат да и навредят. Те са насочени към подпомагане на състояния като: Астма, Бронхит, Кашлица, Полипи в носа, Пневмония, Синузит, Туберколоза, Грип и Слуз и чисти дихателни пътища.

Бленда се нанася външно върху гръдния кош, гърба, краката, тила и носа. Може да се дифузва или директно да се диша от маслото.

Тази ароматна комбинация за чисти дихателни пътища съдържа:

 

  • -Laurel leaf (Bay) – лаврови листа, които имат антисептични и противогъбични свойства. При астма, бронхит и вирусни инфекции.
  • -Peppermint – лютива мента, която успокоява, охлажда и разширява дих. система. Ментата е изключително подходяща и при запушен нос, тъй като свива и стяга набъбналата лигавица и улеснява дишането.
  • -Eucalyptus radiate – евкалипт, който намалява възпалението на носната лигавица и има антивирусен ефект. Изключително подходящ за всякакви респираторни проблеми.
  • -Melaleuca – чаено дърво, притежаващо отхрачващи и антивирусни свойства. При бронхити, кашлица и възпаления. Мое любимо масло в борбата с гъбички и бактерии.
  • -Lemon – лимон, насърчаващ изчистването и оздравяването на респираторната система.
  • -Ravensara – кръстоска между карамфил и индийско орехче, което отваря и укрепва дихателната система. Може да поддържа надбъбречните жлези.
  • -Cardamom – кардамон, известен с антисептичните и противовъзпалителните си свойства при респираторни проблеми. Един чудесен бленд, който отваря синусите, които са блокирани от секрети в следствие на грип или настинка.

Може да откриете комбинацията от тези етерични масла в doTERRA АIR бленд за чисти дихателни пътища.

 

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top