Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Серумни перли с хиалуронова киселина

Серумни перли с хиалуронова киселина – какви са предимствата им?

Съдържание

Какво са Серумни перли с хиалуронова киселина?

Серумът с перла от хиалуронова киселина е чист концентрат от грижа за кожата. Много по-силно дозиран от традиционния крем или серум, той съдържа 100% активни съставки. Това е най-мощното лечение във вашата рутина за красота, това, което използвате при спешни случаи.

Тези перли обикновено се нанасят като класически серум, но в умерени количества. Те  се използват като интензивно лечение или като еднократно SOS лечение за съживяване на кожата.

Какво представлява хиалуроновата киселина?

Хиалуроновата киселина, водещата активна съставка в нашите серумни перли, е основен стълб на всяка рутина против стареене.

Преди да бъде козметична съставка, това е вещество, което естествено присъства в нашата кожа. Принадлежи към семейството на гликозаминогликаните (GAG), които осигуряват хидратацията на нашата съединителна тъкан. Благодарение на способността си да абсорбира вода, придава на кожата тонизиран вид и стегната консистенция. За съжаление кожата ни произвежда все по-малко от него с годините.

Ето защо неговата „палиативна“ интеграция в козметичните грижи е все по-популярна. Хиалуроновата киселина по същество играе овлажняваща роля. Улавя водата на повърхността на кожата, което й придава по-плътен вид, освежава тена и „запълва” релефа на бръчките.

Какви са особеностите на хиалуроновата киселина в нашите серумни перли?

 •  100% чисти : съставени от 100% натриев хиалуронат, тоест соли на хиалуроновата киселина. Не съдържат вода, което автоматично би понижило концентрацията и изисква добавянето на консерванти.
 • Изсушава се чрез замразяване: това включва студено сушене, което зачита целостта на активните съставки.  По този начин се ограничава окисляването на хиалуроновата киселина (което се случва рано или късно във водна среда). Тази техника предлага оптимална бионаличност.
 • Комбинира 4 молекулни тегла (от 10 kDA до 1600 kDa). Най-тежките молекули остават на повърхността, за да създадат антидехидратиращ филм. По-леките проникват по-дълбоко, за да намалят появата на бръчки. Това действие на различни нива спомага за видимото ревитализиране на кожата.
 • Той е 100% от естествен произход и веган. Ние ферментираме пшеница с не-ГМО дрожди за получаване на хиалуронова киселина.

Защо да използваме Серумни перли с хиалуронова киселина?

 • За омекотяване на сухата кожа: благодарение на изключителните си овлажняващи свойства, чистата хиалуронова киселина осигурява дълготрайна хидратация на суха или дехидратирана кожа. Идеален за грапавост, той помага да се възвърне мекотата и кадифеното покритие.
 • За изглаждане на зряла кожа: нашите серумни перли с хиалуронова киселина помагат за избледняване на признаците на стареене. Те омекотяват появата на бръчки и фини линии, като същевременно осигуряват повече стегнатост и плътност на белязаната от стареенето кожа.
 • За подсилване на всички други типове кожа: ако кожата ви изглежда задъхана или очукана от външни агресии, не се колебайте да използвате перлен серум. Помислете за това, например, да поддържате кожата си по време на смяната на сезоните.
Какви са ползите от тези перли със 100% хиалуронова киселина за кожата?

Тези иновативни перли, направени от 100% хиалуронова киселина, имат предимството да предлагат незабавно видими ефекти. Техните ползи също са кумулативни и прогресивни, което прави възможно наблюдаването на допълнителни резултати само за 7 дни (*), особено при появата на бръчки и фини линии.

 • От незабавен лифтинг ефект (1 нанасяне) до видимо намалени бръчки и фини линии (7 нанасяния).
 • От намаляване на признаците на стрес и умора (1 нанасяне) до цялостен ревитализиран, по-гладък и плътен вид (7 нанасяния).
 • От моментално по-мека и равномерна кожа (1 нанасяне) до дълбока и трайна хидратация (7 нанасяния).

(*) Тест за удовлетворение, извършен в лаборатория под дерматологичен контрол, за 7 дни на общо 22 души.

Кога да ги използваме и колко често?

 • Ако сте под 40 години: направете интензивна 7-дневна терапия (една перла на ден), когато почувствате, че кожата ви има нужда от подсилване.
 • Ако сте над 40 години: провеждайте интензивно 7-дневно лечение за младост (една перла на ден) всеки месец, за да подпомогнете ефективността на вашата рутина против бръчки.
 • За всеки повод за незабавен ефект: от време на време за незабавно подобряване на външния вид на кожата ви преди среща или събитие (само една перла в големия ден).

Как да ги нанесете върху кожата?

 • Поставете перла от серум с чиста хиалуронова киселина в дланта на ръката си.
 • Поставете няколко капки вода или хидрозол отгоре, за да го активирате.
 • Разтрийте за кратко дланите си една в друга, за да разпределите лечението.
 • Нанесете веднага върху цялото си лице с масажиращи движения.
 • Не забравяйте да разтегнете формулата до врата си.

https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10078143/

За контакт

100% Интензивен серум на перли с хиалуронова киселина Aromazone

 

 

джинджифил и куркума

Прилики между джинджифил и куркума, ползи и приложения

Забелязали ли сте приликите между джинджифил и куркума? Тези две етерични масла съдържат зингиберен, който осигурява антиоксидантна подкрепа. Куркумата съдържа 0,1–15% зингиберен, докато джинджифилът има

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top