Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Защитен противовирусен бленд в удобни капсули за възрастни

Съдържание

Противовирусен бленд за възрастни.

Бърза реакция при грип и вируси

Още един борец на вируси и бактерии от серията Он гард, събрал в състава си едни от най-мощните масла в подкрепа на имунната система. Честно да си призная си мислех, че тези удобни за употреба гел-капсули са идентични с маслото за защита, но не, тук действието на познатата ни комбинация е подсилено с нови, допълнителни три етерични масла. И те са Риган, Черен пипер и Маточина.

Маслата са подбрани в тази композиция, именно заради силните им способности да убиват вредните бактерии и вируси в организма. Риганът е утвърден „растителен антибиотик“, който подсилва действието на  маслената комбинация за защита (доказано намаляващ симптомите на грип с 90%).
Компанията е създала разнообразна серия продукти в борбата с вирусите за малки и големи, Това е една прекрасна и нетоксична алтернатива за контрол и елиминиране на патогените в тялото ни. Освен маслото, тя предлага и перлички за деца, въпросните капсули, бонбони за смучене, дезинфектант за ръце, вода за уста, паста за зъби и почистващи продукти от тази серия, за да се чувствате още по-защитени и сигурни.
Тук аз искам да се концентрирам върху Защитния бленд за възрастни на капсули и неговия принос в борбата с вирусите. Този антивирусен продукт оказва въздействие върху 17 вирусни щама, включително и свински грип и поддържа естествена антиоксидантна защита.

Какво съдържа:

  • Масло от Риган – масло с невероятен потенциал, има впачатляващи антигъбични, антибактериални и антивирусни възможности и поддържа респираторната и имунна системи.
  • Масло от Черен пипер – подобрява кръвния поток и циркулацията, има антисептично действие и успешно повлиява респираторни неразположения.
  • Масло от Маточина – освен, че е балсам за нервната система, Маточината има и антивирусни способности и често се използва за поддръжка на тялото при респираторни състояния. Това е и едно изключително скъпо и трудно за добиване етерично масло.
  • Масло от Канела– подпомага имунната система. Има антибактериално, противогъбично, противопаразитно и антисептично действие. Засилва обмяната на веществата и действа загряващо. Използва се често при пренасяни по въздуха инфекции и бактерии, ужилвания и грипни състояния
  • Масло от Див Портокал – това масло освен успокояващо и антидепресивно, има и силно изразено антибактериално, антисептично и противогъбично действие. Помощник на организма в борбата с вирусите.
  • Масло от Карамфил – имуностимулиращо, антипаразитно и антибактериално средство. Използва се често при треска, вирусни и гъбични инфекции, херпес симплекс и балансиране на метаболизма и имунната система. Едно от най-мощните масла в борбата с патогените.
  • Масло от Евкалипт – аналгетично, противогъбично и противоинфекциозно средство. Пръв помощник при астма, бронхит, задръстване на дихателните пътища със секрети, възпаления от различен характер, грип, кашлица, болка, туберколоза, херпес зостер и др.
  • Масло от Розмарин – отново аналгетично, противогъбично и антибактериално средство. Използва се при проблеми със сърцето, зависимости, бъбречни инфекции, въшки, глисти, вирусни инфекции и възпаления, умора, главоболие, диабет, холера и др.

Основната специфика на гел-капсулите е способноста му да възпрепятства развитието на бактериалната колония, както и да разкъса връзките и да подтисне комуникацията между патогенните колонии. Зад този успех обаче, стоят множество проучвания и научни разработки. Процесът по елиминиране на вирусите е широкообхватен и изборът на комбинацията въобще не е случаен. Така например, маслото от Карамфил има разрушително действие над бактериите, което е допълнено от алдехидите в Канелата, чиято задача е да възпрепядстват комуникацията между различните бактериални колонии. Евгенолът в комбинацията пък е отговорен за разрушаването на защитната мембрана на всяка бактерия и елиминирането й. Така въпросните патогени не успяват да формират своя защитен биофилм, а ние получаваме един прекрасен природен продукт в подкрепа на нашата имунна система.

Защитният бленд повлиява успешно орални абцеси, болно гърло, зъбобол, афти, кандида. Изчиства плаката и подобрява дъха. Полезен е при плевмонии, възпалено гърло, стафилококови инфекции и кашлица.

Всяка капсула съдържа extra virgin маслиново олио и е удобно решение за готова комбинация за в чантата или на път.

За регистрация или връзка с мен:

Antonia Donkova

0899 807066 сертифициран ароматерапевт

ексфолиант

Кой е най-добрият домашен ексфолиант и как да си го направите в домашни условия?

Захарен ексфолиант или такъв със соли: Кой домашен ексфолиант е най-добре да си направите, купите или използвате? Ексфолиантите за тяло набират все по-голяма популярност. На

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top
Излизаме във ваканция от
15 до 25 Юли!

всички поръчки направени в този период ще се изпълняват след 26 Юли!

БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО!