Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ НА КРАКАТА

ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ НА КРАКАТА

Съдържание

ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ

ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ  са общо състояние, което започва с бяло или жълто петно под върха на нокътя.  Често нокътя е толкова дебел, че не може дори да се отреже. Хората с компрометирана имунна система, както и възрастните са най-често страдащи от този дискомфорт. Научно доказано е и, че гъбичките по ноктите засягат по често мъжете, спрямо жените. Диабетът и съдовите проблеми са допълнителни рискови фактори. Гъбичките по ноктите са сигурен признак за свръхрастеж на кандида от дрожди във вашата система. Наличието на гъбички по ноктите е болезнен и трудно лечим процес, но е доказано, че изброените по-долу етерични масла са ефективни срещу някои гъбични щамове и могат да проникнат в мембраните им.

Качествените пробиотични добавки подпомагат редуцирането на нивата на дрождите на тези гъбички. Екстрактът от маслинови листа пък е силен антимикробен агент, който може да подпомогне елиминирането им.

toe

ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ и етерични масла в подкрепа.

Има четири основни масла за гъбички по ноктите:

  • РИГАН –  има научни доказателства, че Риганът превъзхожда голяма част от медикаментозните средства.
  • ЧАЕНО ДЪРВО – естествен антигъбичен агент успокояващ кожата.
  • КАРАМФИЛ – ефективен в третирането на множество форми на гъбички.
  • ЛИМОНЕНА ТРЕВА – помага ви да се преборите както с вътрешните, така и с външните гъбични инфекции.

Микроскопски изследвания установяват, че маслото от Чаено дърво има способността да проникне през гъбичната органелна мембрана, което води до елиминиране на гъбичките на клетъчно ниво.

Препоръка:  Смесете 3 капки масло от Риган с 2 капки Чаено дърво и нанасяйте сместа директно върху увредената зона четири пъти дневно. Трябва да правите това ежедневно ако искате да постигнете резултат, изисква се упоритост и постоянство. По време на процеса нокътят може да стане жълт или черен. Ако до 10 седмици не постигнете желаният резултат може да добавите към лечебната схема и противопаразитната терапия с GX assist и пробиотик. При по-тежките случаи е наложително и прилагането на елиминационна диета за премахване на дрождите.

ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ и ДРУГИ подходящи масла според протоколите са

Гераниум, Лимон, Тамян, Розмарин и Нероли. Може да редувате маслата, с които третирате зоната, да слагате памучни компреси с масло, да правите детокс вани с изброените масла и магнезиева Epsom сол, да пръскате в обувките от тези масла и др. Не забравяйте, гъбичните инфекции са заразни, идеалните условия за растеж на гъбичките са във влажна и топла среда.

За поръчки или регистрация:

https://www.mydoterra.com/AntoniyaDonkova 0899807066

error: Content is protected !!
Scroll to Top