Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

ИМУННА БОМБА

ИМУННА БОМБА за борба с вирусите

Съдържание

ИМУННА БОМБА за борба с вирусите

За всички от вас, които все още не знаят какво е “Имунна бомба”!!! Това е комбинация от масла на Дотера, които ще насърчат вашата имунна система и ще помогнат за по-лесното справяне на вашето тяло с вирусите и бактериите!!! Използвайте по време на вирусна атака, грип  или настинка! Локалното приложение е по стъпалата, гърба и тила. Може да нанасяте разредените масла и в зоната около гърлото, ушите и носа, като внимавате да не попаднат масла по лигавиците или вътре в ушите. Добре е да включите бленда с изброените масла още при първи симптоми на неразположение, болка или температира; като в началото е добре да прилагате на всеки час до отзвучаване на симптомите. Ако използвате маслата за първи път, направете тест за непоносимост или реакция. 

Възрастните могат да приемат от тези масла и вътрешно в празна капсула, допълнена с ядливо растително масло (като зехтин, кокос или масло от черен кимион), тъй като маслата са доста концентрирани и вътрешно не се приемат без нужното разреждане. Винаги използвайте маслата вътрешно след консултация с терапевт или медицинско лице, особено ако не сте запознати със специфичните препоръки за употреба на всяко от маслата. Спазвайте и т.н. “терапевтични прозорци” ако използвате вътрешно масла за период по-дълъг от 7 дни. Не забравяйте, че всяко етерично масло може да крие рискове за здравето ви ако не са спазени мерките за безопасен прием. 

Може да направите бленда в къщи, сами или да се обърнете към мен за помощ и съдействие. Риганът и Чаеното дърво са изключителни борци и в помощ при всякакви паразити, бактерии и гъби. Добре е при болестни процеси, особено ако приемате маслата и вътрешно да пиете паралелно и пробиотик. От изключително значение е и качеството на маслата. В случая говорим за масла на Дотера. Моля, не правете този прием с други марки масла, това е опасно за здравето ви. Ето и пропорциите

бомба пропорции

За поръчка или регистрация към:
https://www.mydoterra.com/antoniyadonkova

ПРЕПОРЪКИ ЗА БЕЗОПАСНО ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА

error: Content is protected !!
Scroll to Top