Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

metapwr doterra

Метаболитно здраве с MetaPWR doTERRA

Съдържание

Системата за метаболитно здраве doTERRA MetaPWR  включва 3 лесни стъпки:

 

 1. MetaPWR бленд за метаболитно здраве под формата на чисто етерично масло или капсули / перлички, които да са ви винаги под ръка, когато пътувате и сте в движение.

Комбинацията от масла съдържа 5 от най-добрите педложения за регулиране на теглото, баланс на кръвната захар и намаляване на апетита – канела, грейпфрут, лимон, мента и джинджифил в още по-добре прицизирана синергия от предходния Smart&sassy.

Започнете деня си с добре балансирана диета с пълноценна храна и направете продуктите MetaPWR Essential Oil Blend част от ежедневието си. Добавете капка от сместа към водата през целия ден. Когато сте в движение и жадувате за нещо сладко, вместо това изберете плодовия, освежаващ вкус на малките или големите перли.

 1. MetaPWR Assist – капсули за метаболитно здраве

Отдавна е известно, че преработената и пакетирана храна; високата консумация на захар и тестени продукти води до рязко повишаване на нивата на захар в кръвта. Това е изключително пагубно за организма ни и е предпоставка за възпалителни процеси и болести. Пиковете на кръвната захар, инсулиновата резистентност и диабета са „бичът“ на съвременното общество. Глюкозата е източник на енергия за нашето тяло, малко количество от нея циркулира в кръвта през цялото време и нейните оптимални граници се контролират от централната нервна ситема, а излишната глюкоза с помощта на инсулина се отлага под формата на глюкоген в черния дроб и мускулите. Ако обаче, кръвната захар не е балансирана, не може да бъде постигнато цялостно здраве, тъй като това води до оксидативен стрес, гликация, непостоянна енергия и възпалителни процеси. Оптимизацията на кръвната захар е водещ приоритет, когато искаме да се погрижим за здравето си.

Важно е да знаете, че постоянните пикове и спадове в нивата на захарта са основната причина за затлъстяването и метаболитните болести (висок холестерол, омазнен черен дроб, напълняване, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане и много други); както и основна причина за инсулиновата резистентност и диабета. В дългосрочен аспект високите нива на кръвна захар могат да увредят тъканите и органите на тялото, както и да влошат значително качеството на живот. Непрестанното отделяне на инсулин от нашия панкреас за неутрализиране на високите нива на кръвна захар в кръвта и отвеждането им към клетките, изтощава нашия панкреас и той просто престава да синтезира инсулин.

Разбира се, че храненето е в основата на доброто здраве и ефективния метаболизъм и основен ключ за справяне с проблема. За съжаление в наши дни сме свидетели на метаболитна пандемия и невиждана консумация на захар. Тази програма е чудесна подкрепа и допълнение към нашите здравословни навици.

MetaPWR Assist капсули съдържат екстракт от листа на черница, който може да допринесат за поддържането на въглехидратния метаболитен баланс на тялото. Листата на черницата инхибират усвояването на въглехидратите в тялото и спомагат за редуциране на резките промени в глюкозата и инсулина след хранене. Допринасят за поддържането на нормалните стойности на глюкоза в кръвта. Хипогликемичното действие на черницата ще ви помогне да се чувствате значително облекчени, въпреки състоянието си. Листата на растението оказват въздействие върху апетита, особено – желанието за сладки храни, благодарение на което ще ви бъде по-лесно да постигнете желаното тегло. Също така спомагат за понижаване на нивата на триглицеридите и на лошия холестерол.

Капсулите от метаболитно здраве съдържат още берберин и канела на прах. Те са отлично допълнение към усилията ви за поддържане на здравословно тегло и бърз метаболизъм. Берберин е доказано терапевтично средство при пациенти с инсулинова резистентност, хипертония, метаболитен синдром,сърдечни заболявания, психо-емоционални състояния и дори рак.

Вземете MetaPWR Assist 15–30 минути преди най-голямото си хранене за деня, за да имате най-голям ефект. Тази мощна добавка използва превъзходен процес за максимизиране на активния компонент в екстракта от листа на черница, комбиниран със сместа MetaPWR. Помогнете за по-равномерно поддържане на енергия през целия ден и спомагайте за поддържане на редовно хранене и фитнес.

 1. MetaPWR Advantage – сашета за метаболитно здраве

MetaPWR Advantage е истинска електроцентрала на младостта. Сашетата съдържат 12 основни натурални съставки, 9 вида колаген и молекулата на младостта NMN, , които могат да забавят биологичното стареене и да удължат продължителността на здравето.

Метаболизмът и наднорменото тегло са пряко свързани с когнитивните функции и енергията на тялото. MetaPWR Advantage е разработен съвместно с изследователите на doTERRA, за да помогне за поддържането на здравословна функция на клетките и органите, да ви поддържа психически енергични и да насърчава здравословното тегло. В комбинация с избора на здравословен начин на живот, приемането на MetaPWR Advantage веднъж дневно може да помогне за укрепване на метаболитното ви здраве.MetaPWR Advantage съдържа съставки, които насърчават здравето на костите, както и здравите – кръвоносна система, нервна система и митохондрии:

 • Девет вида колагенови трипептиди от морски източници, които могат да подобрят еластичността, плътността и стегнатостта на кожата и да поддържат чиста мускулна и съединителна тъкан, за намаляване на бръчките и подобряване на хидратацията.

Нашият колаген от системата за метаболитно здраве на doTERRA се добива от устойчиво уловени студеноводни морски риби и е хидролизиран (предварително усвоен) от ендопептидази и екзопептидази. Тези ензими създават малки трипептидни фрагменти от три аминокиселинни последователности за оптимално усвояване. Други колагени на пазара – независимо дали са от сухоземни животни или от морски източници – обикновено съдържат трипептидно съдържание от 15-35%. Колагенът MetaPWR Advantage съдържа повече от 70% трипептидни фрагменти за превъзходно усвояване (в някои случаи до 12 пъти по-усвоими).

 • Включва витамин С, който подпомага биосинтезата на колаген.
 • Съдържа NMN и ресвератрол, за които предклиничните изследвания показват, че увеличават количествата NAD+ и NADH в тялото, които помагат за поддържане на здравословна умствена и физическа функция и работоспособност и активират гените на дълголетието. С напредване на възрастта, нивата на NAD+ драстично намаляват.
 • Морски колаген
 • Липозомен витамин С
 • Екстракт от плодове на морски зърнастец
 • NMN обогатена мая
 • Екстракт от червен портокал
 • Хиалуронова киселина
 • Етерично масло от грейпфрут
 • Етерично масло от лимон
 • Етерично масло от мента
 • Етерично масло от джинджифил
 • Етерично масло от кора на канела

Постоянната ежедневна употреба на MetaPWR Advantage помага на тялото ви да работи по най-добрия начин и ви кара да се чувствате удовлетворени. Когато се комбинира с останалата част от системата MetaPWR и информиран избор на начин на живот, MetaPWR Advantage може да помогне за поддържането на NAD+ и колагена. Добавете съдържанието на едно саше към 150-240 ml студена вода или вода със стайна температура. Разклатете добре преди да пиете.

Можете да поръчете бързо и лесно без регистрация оттук:

MetaPWR doTERRA Система за метаболитно здраве

За повече информация!

масло от карамфил

Масло от карамфил – мощно противопаразитно средство и още …

Етерично масло от карамфил Етерично масло от карамфил Mасло от Карамфил е популярно със силните си антисептични, противовирусни, имуностимулиращи и антиоксидантни свойства. На прах Карамфилът бързо

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top