Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Регистрирай се в doTERRA

Стани част от моя екип. Регистрирай се в doTERRA

Съдържание

Стани част от моя екип. Регистрирай се в doTERRA

Здравейте, казвам се Антония Донкова и съм уелнес-консултант към DoTERRA и сертифициран ароматерапевт към МОН. От 8 години се занимавам активно с Ароматерапия и имам множество дипломи и сертификати от различни школи и обучителни курсове, част от които можеш да разгледаш ТУК. От години използвам и познавам продуктите на компанията и бих могла да Ви помагам с моите знания, ако изберете да сте част от моя екип. DoTERRA нямат представителство, физически магазини или търговски обекти, затова ако желаете да си закупите техни продукти вариантите са два. Да си ги набавяте от уелнес-консултанти като мен или да се регистрирате през такъв.

DoTERRA е американска компания, която предлага етерични масла с изключително високо качество, добавки и козметични блендове. От скоро тя има седалища в Лондон, Полша и Холандия, така че е още по-достъпна за Европа. Ако решите да направите регистрация в DoTERRA, ще имате възможността да получавате заявките си със Спиди куриери директно на посочения от вас адрес и ще сте сигурни в качеството и произхода на продуктите. И това не е всичко, регистрация в doTERRA ви носи: 25% отстъпка от редовната цена на дребно, бонус продукти, bogo промоции (купи 1, вземи 2) няколко пъти в годината, и възможността да се възползвате от програмата за лоялни клиенти на DoTERRA , с която да събирате точки и да закупувате продукти с тях. При поръчка на продукти всеки месец за  поне 50 точки (около 50 евро), получавате 10% от всяка своя поръчка обратно в точки. На всеки 3 поредни месеца с лоялна поръчка този % се увеличава с по 5% и така след 12 месеца получавате 30% обратно от всяка поръчка под формата на точки.

Вече е налична и регистрация с избрани от теб продукти или комплекти без годишна такса и задължения за ежемесечни поръчки. Плащането става лесно и удобно. За възникнали казуси или въпроси от ваша страна, DoTERRA е подсигурила връзка с операционен телефонен център с български номер и обслужване на български език. А за всички регистрирали се в моя екип, аз пък съм подготвила и допълнителни ресурси от презентации и лекции по Ароматерапия и употреба на етеричните масла.

Регистрирай се в doTERRA

Повече подробности за стъпките и видовете регистрации ще откриеш ТУК.

ПОДАРЪК ОТ МЕН ЗА ВСЕКИ РЕГИСТРИРАН! Лекция по Ароматерапия!!!

С всеки регистриран през моя линк ще се свържа лично за допълнителни разяснения. Веднага след регистрацията ще получите от мен видео запис с подробни инструкции за безопасна употреба на етеричните масла, препоръки за разреждане, начини на използване и още много детайли, които са важни за всеки потребител. Презентацията е с продължителност 1:14:00 ч. и ще ти даде всичко нужно за един успешен СТАРТ! Тя е обект на авторско право и не може да бъде предоставяна на трети лица без изрично съгласие от мен!

Смятам, че това е най-добрият подарък, които бих могла да ви поднеса!

Регистрирай се в doTERRA

Благодаря Ви за доверието и Ви очаквам с нетърпение!!!

Всичко, касаещо политиката на doTERRA за бонуси, рангове, нива, изисквания и структура; как и колко печелиш ТУК

 

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Излизаме във ваканция от
15 до 25 Юли!

всички поръчки направени в този период ще се изпълняват след 26 Юли!

БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО!