Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

doTERRA Паста за зъби

dōTERRA On Guard® Natural Whitening Toothpaste 125g. NEW

Съдържание

dōTERRA On Guard® Natural Whitening Toothpaste

Безфлуорната избелваща паста за зъби на doTERRA комбинира защитните предимства на патентованата doTERRA On Guard смес от CPTG сертифициран чист тестван клас Grade ™ етерични масла с други естествени съставки, които помагат за почистване на зъбите, и избелват зъбите с нежни полиращи агенти.

Комбинацията в dōTERRA On Guard® Natural Whitening Toothpaste от етерични масла от див портокал, карамфил, канела, евкалипт и розмарин doTERRA On Guard осигурява допълнителен блясък на почистване на зъбния емайл в дълбочина. Допълнителните етерични масла от Мента и Wintergreen/Галутерия, както и естественият подсладител ксилитол, придават на doTERRA On Guard Natural Whitening Toothsteating освежаващ уникален аромат, който оставя дъха ви – и четка за зъби – свеж и чист през целия ден. Хидроксиапатитът, естествено вещество, което помага за реминерализиране и възстановяване на емайла, за зъби без кариеси.

Хидроксиапатита (ХА), в неговият естествен вид е съединение от Калций и Фосфор, което изгражда около 97% от зъбният емайл на постоянните зъби, около 70% от дентина и 60% от костите. ХА е калциев фосфат от алкален тип, апатит означава естествено минерализиран калций. В състава му могат да участват различни химични елементи. Основните му свойства се проявяват благодарение на хидроксилната група, която съдържа в строежа на молекулата си. Натурално хидроксиапатитът представлява нанокристали, които са скупчени в по-големи групи, наподобяващи микродискове или пръчици. С просто око може да се каже, че е фин бял прах.

Хидроксиапатитът помага на зъбите да се чувстват по-силни, полирани, по-здрави и по-малко чувствителни към горещо или студено. Хидратираният силициев диоксид е естествен абразив, който насърчава премахването на петна по зъбите, но е достатъчно нежен, за да не повреди зъбния емайл.

За повече информация!

error: Content is protected !!
Scroll to Top