Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

лрп на дотера

LRP-LOYALTY REWARDS PROGRAM doTERRA

Съдържание

Ако сте решили да се възползвате от лоялната програма ЛРП на Дотера (LRP – Loyalty Rewards Program), вероятно вече сте наясно с предимствата, която тази програма ви носи. На първо място е важно да се отбележи, че с тази програма при всяка поръчка вие натрупвате кредитни точки, с които може да си набавяте безплатни продукти в последствие. Може да се включите в LRP програмата още на следващият месец след стартовата си регистрация. След като вече имате регистрационен акаунт с ID номер и парола и получите потвърдителен мейл и можете свободно да влизате в сайта на Дотера и да разглеждате пакетите и продуктите им. Вашата регистрация ви осигурява 25% по-ниска цена за всеки продукт на марката. Към този процент може да добавите допълнителен % с вашата LRP регистрация, който за период от 1 година да нарастне с до още 30%, ако за този период нямате прекъсване на вашата лоялна програма. От 1-ия до 3-ия месец в програмата стартирате с 10%, които Дотера ще ви върне в следващия месец като точки pv (прехвърлянето на точките в акаунта ви става между 15-то и 19-то число в следващият месец). На всеки 3 месеца вашият процент на върнати точки ще расте с 5% – и така след три месеца той ще е 15%, след още три 20%, после 25%, докато достигне 30% в края на първата година.

Pic 1

За да нараства процента обаче, е необходимо поръчката за месеца да е минимум 50 pv. С лоялната програма на Дотера, можете да печелите и комисионни от всяка направена от вас нова регистрация. При регистриране на всеки нов човек, в рамките на една седмица, Дотера ще ви изплати 20% комисионна (без ДДС), от стойността на неговата поръчка, както и 20% от поръчките, които това лице ще направи през следващите 60 дни, след това минавате в скалата с проценти от общите поръчки под вас.

pic 2

Ако сте регистрирали под вас поне трима души, и всеки един от вас прави лоялни поръчки за над 100 точки и имате обем над 600 точки, може да се възползвате и от допълнителните комисионни на POWER OF 3 или 50 евро към вашата сметка + натрупаните от общия обем точки.

Парите, които може да изкарвате в Дотера като консултант никак не са малко, изгигането в ранг и изграждането на мрежа под вас ще ви донесе едни стабилни доходи за дълъг период.

pic 3

За да получите вашата месечна комисионна в a/r balance- a си е необходимо да имате реализирана поръчка за съответния месец над 100 pv., както и да имате в кошницата си 100 точки – между 15-то и 19-то число, когато се изплащат комисионните, тъй като системата го прави автоматично. Комисионната от регистрация на нов човек обаче, обичайно се изплаща в следващата сряда, затова е добре винаги да държите в количката 100 точки, тъй като отчитането става автоматично и ако те не са налични няма да получите желаната комисионна.

За всяка поръчка над 125 pv, до 15-то число на месеца можете да получите като подарък и безплатното масло на месеца – пореден бонус от компанията. На няколко месеца има промоции и на по-скъпи масла или няколко по-евтини, за поръчки над 200 точки.

И не на последно място, може да получавате още безплатни масла от BOGO промоциите, които Дотера организира на всеки 3 месеца. В BOGO седмицата, всеки ден има оферта за деня – при покупка на масло, получаваш второто като подарък, до изчерпване на количеството.

Когато натрупаните точки pv са достатъчни за даден продукт, след като го добавите в кошницата, отстрани ще се появи надписа select, кликвайки върху него избирате количество и потвърждавате, че ще платите продукта с точки. При избор на плащане с точки, плащането на цялата доставка трябва да се направи на момента. Начислява ви се и допълнителна такса за плащане с точки от 2 евро. Важно е да знаете и това, че за да тръгне вашата поръчка в нея трябва да има поне един продукт, който да се плати реално, а не с бонус-точките.

pic 4

 Важно е да знаете, че тези акумулирани точки, се пазят само за период от 1 година, ако не ги похарчите изгарят. При плащане с точки, системата автоматично избира от най-„старите“ точки. Ако решите да спрете вашата лоялна поръчка, може да го направите на мейла bulgaria@doterra.com или на телефона за България +35924917289. Имайте в предвид обаче, че ако не сте изхарчили всички налични точки, ще ги загубите.

С натрупаните точки може да пазарувате предимно масла, те не могат да се използват за всички продукти на компанията, за разлика от комисионните, с които може да купувате всичко или да приспадате месечната сума за плащане. Ако имате такива, при финализиране на поръчката, изберете APPLY AR BALANCE, ако желаете да използвате натрупаната сума, ако решите може да я оставите за следващи поръчки.

pic 5

За ваше улеснение е удачно да проследим и стъпките, през  които да минете за да  създадете вашата  Лоялна Месечна Поръчка  (LRP) или ЛРП на Дотера:

  • Влезте в уебсайта на Дотера  www.mydoterra.com, като въведете ID номера си в дясното поле.
pic 6
  • Ще се отвори нова страница. В дясно ще видите „Create new LRP Template, натиснете върху иконата.
pic 7

Ще ви се отвори прозорец, от който да изберете дата, на която да тръгва вашата автоматична поръчка. Както вече стана ясно, LRP програмата ви обвързва с ежемесечни автоматични поръчки.

pic 8

Добре е датата, която сте избрали да е преди 15-то число, за да се възползвате от безплатния продукт на месеца. Тази дата може да бъде променяна до един ден преди изпълнението й със save changes или изпратена веднага с ship now, като системата автоматично я отчита за месечна. Например: ако реша да направя поръчка на 02-ро число от месеца, а заявената от мен дата е 14-то число и я пусна с ship now на 02, системата отчита, че съм направила месечната си поръчка. Може при желание да правите повече от една поръчка месечно.

 След задаване на датата, натиснете бутона Next, add products to your card и започнете да избирате желаните продукти. Вашата кошница би изглеждала примерно така:

pic 9

Обърнете внимание на точките, в случая те са 153,50 pv. Избирайте продуктите с continue shopping. При всяка промяна, която правите, задължително потвърждавайте със save changes за да запазите промените. Когато сте готови натиснете View Totals.

pic 10

След завършване на поръчката ще получите потвърдителен мейл с фактура от Дотера. Може да проверите вашата поръчка от най-горния ляв бутон Dashboard. От същото място може да влизате и за всяка следваща нова поръчка, като добавяте нови артикули и изтривате старите, като не забравяйте да запазвате промените. Приятно пазаруване и успешен ароматен старт!

За връзка:

Antonia Donkova

0899 807066

За регистрация:

Aнтиоксидантите в aроматерапията

Значението на Aнтиоксидантите в aроматерапията

Значението на Aнтиоксидантите в aроматерапията Aнтиоксидантите в aроматерапията Често попадаме на статии и описания на козметични продукти и хранителни добавки за неутрализиране на оксидативния стрес

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top