Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Програма за лоялни клиенти

Програма за лоялни клиенти

Съдържание

Програма за лоялни клиенти. Какво ще откриеш в програмата ни?

Ние от Healthy-oils.eu сме щастливи да ви съобщим за нашата нова програма за лоялност.

Всеки един клиент и удовлетвореността от покупката му е важен за нас. Ежедневно се стремим да даваме стойност и знания за продуктите, които предлагаме; както и да ви предоставяме максимално много информация, под формата на публикации в блога ни. Обратната връзка с вас, винаги е важна за нас!

За лоялните ни клиенти сме подготвили и още допълнителни изненади, за още по-вълнуващо пазаруване. Най-важното условие е да се регистрирате в системата с парола за да проследявате вашите поръчки и натрупани суми по тях. Общият оборот (с натрупване) на вашите поръчки ще ви носи допълнителни процентни отстъпки и подаръци за в бъдеще.  Бутонът за вашата регистрация Вход ще откриете на началната страница на сайта. Обърнете внимание: Без регистрация в системата няма да можете да се възползвате от допълнителната ни отстъпка и бонусните материали – допълнителни лекции, видеа и презентации!!!

Всички регистрирани с e-mail в нашата система ще бъдат винаги информирани за новите ни продукти, промоции или статии с интересно съдържание.

Според обема от натрупаните суми при пазаруване във времето ще може да увеличавате все повече % на вашата персонална отстъпка в Програма за лоялни клиенти, както следва:

  1. При достигнат оборот от 500 до 1000 лв. към всяка следваща поръчка ще получите 5% отстъпка от общата дължима сума + 3 месечен достъп до обучителна програма по Ароматерапия.
  2. При натрупан оборот между 1000 и 3000 лв. ще получите от нас 8% отстъпка + еднократен подарък при достигане на нивото + допълнителни уроци и презентации по Ароматерапия.
  3. Над 3000 лв. 10% постоянна отстъпка и достъп до предоставени от нас материали, ресурси и PDF презентации на различни здравни теми; касаещи употребата на етеричните масла. Право на лична консултация с мен – Антония Донкова и допълнителни подаръци, съобразени с личните ви нужди!

При достигане до определен лимит от натрупан оборот, системата автоматично ще отчита до кое ниво на лоялност сте. За целта е важно да правите поръчките си с един конкретен e-mail, на който се натрупва оборота. Това важи и за бързите поръчки, в които отново се въвежда актуален такъв.

Размерът на отстъпката, която ще получите за лоялност не важи за намалените ни продукти и тези в промоция. В случай, че сте лоялен клиент и искате да закупите промоционален продукт, то за него ще ви бъде начислена само конкретната продуктова отстъпка. Освен това, всички промоционални продукти, които сте закупили, влизат в общия ви оборот и ви помагат да напредвате в нашата скала за лоялност.

Ако имате колебания, въпроси или трудности при регистрацията си сме на разположение за съдействие!!!

За повече информация!

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top