Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Програма за лоялни клиенти

Програма за лоялни клиенти

Съдържание

Програма за лоялни клиенти. Какво ще откриеш в програмата ни?

Ние от Healthy-oils.eu сме щастливи да ви съобщим за нашата нова програма за лоялност.

Всеки един клиент и удовлетвореността от покупката му е важен за нас. Ежедневно се стремим да даваме стойност и знания за продуктите, които предлагаме; както и да ви предоставяме максимално много информация, под формата на публикации в блога ни. Обратната връзка с вас, винаги е важна за нас!

За лоялните ни клиенти сме подготвили и още допълнителни изненади, за още по-вълнуващо пазаруване. Най-важното условие е да се регистрирате в системата с парола за да проследявате вашите поръчки и натрупани суми по тях. Общият оборот (с натрупване) на вашите поръчки ще ви носи допълнителни процентни отстъпки и подаръци за в бъдеще.  Бутонът за вашата регистрация Вход ще откриете на началната страница на сайта. Обърнете внимание: Без регистрация в системата няма да можете да се възползвате от допълнителната ни отстъпка и бонусните материали – допълнителни лекции, видеа и презентации!!!

Всички регистрирани с e-mail в нашата система ще бъдат винаги информирани за новите ни продукти, промоции или статии с интересно съдържание.

Според обема от натрупаните суми при пазаруване във времето ще може да увеличавате все повече % на вашата персонална отстъпка в Програма за лоялни клиенти, както следва:

  1. При достигнат оборот от 500 до 1000 лв. към всяка следваща поръчка ще получите 5% отстъпка от общата дължима сума + 3 месечен достъп до обучителна програма по Ароматерапия.
  2. При натрупан оборот между 1000 и 3000 лв. ще получите от нас 8% отстъпка + еднократен подарък при достигане на нивото + допълнителни уроци и презентации по Ароматерапия.
  3. Над 3000 лв. 10% постоянна отстъпка и достъп до предоставени от нас материали, ресурси и PDF презентации на различни здравни теми; касаещи употребата на етеричните масла. Право на лична консултация с мен – Антония Донкова и допълнителни подаръци, съобразени с личните ви нужди!

При достигане до определен лимит от натрупан оборот, системата автоматично ще отчита до кое ниво на лоялност сте. За целта е важно да правите поръчките си с един конкретен e-mail, на който се натрупва оборота. Това важи и за бързите поръчки, в които отново се въвежда актуален такъв.

Размерът на отстъпката, която ще получите за лоялност не важи за намалените ни продукти и тези в промоция. В случай, че сте лоялен клиент и искате да закупите промоционален продукт, то за него ще ви бъде начислена само конкретната продуктова отстъпка. Освен това, всички промоционални продукти, които сте закупили, влизат в общия ви оборот и ви помагат да напредвате в нашата скала за лоялност.

Ако имате колебания, въпроси или трудности при регистрацията си сме на разположение за съдействие!!!

За повече информация!

 

Етерично масло от смирна

СМИРНА (MYRRH)

СМИРНА (MYRRH) Етерично масло от СМИРНА (MYRRH) Това е смола, подобна на сок, на дърво от Африка и Близкия Изток, Commiphora myrrha, която се използва

Прочетете повече »
error: Content is protected !!
Scroll to Top