Безплатна доставка над 99лв. до офис на Спиди

Пазарувай и учи с нас

Пазарувай и учи с нас

Съдържание

Пазарувай и учи с нас!!!

Лятото е към своя край и е време да се подготвим за есенно-зимния сезон! След ваканцията и безгрижните почивни дни, децата се стягат за градина или училище. Вадете дифузерите за Ароматерапия от шкафовете и да започваме! Пазарувай и учи с нас. Нека заедно открием пътя към здравето!

Освен всичките ни клиенти, участващи в програмата „Лоялен клиент“, искам да зарадвам и тези, които през календарната година ни се довериха и пазаруваха от нас. До края на седмицата, всички направили оборот през текущата календарна година над 1000 лв. от магазина ще получат най-новото ми образователно безплатно видео с подробни насоки за приложения и употреба на етеричните масла (разреждания, пропорции, противопоказания…) с продължителност 1:20 ч. създадено от мен Антония Донкова. Това е и своеобразно начало на старта на новата ни програма “Пазарувай и учи с нас”.

За тези достигнали обем на поръчките за годината 2000 лв., предстои образователно видео със същата продължителност на тема „Безопасна употреба на етеричните масла за деца“ (една от най-дискутираните теми). Тук съм синтезирала всичко научено през годините. Ще дам достъп до подробна информация за подходящите масла за всяка възраст, както и препоръчителни разреждания в дифузер и по кожата; продължителност, честота и вариации в употребата.

Освен това съм ви подготвила и много рецепти (отново по възрасти) за най-често срещаните състояния при децата, като храносмилателни смущения, кожни проблеми (крусти, акне, памперс обрив, изгаряния), антибактериална и противовирусна защита (настинки, кашлица, отит, болки в гърлото, висока температура), главоболие, ПМС, болки на растежа, въшки, инфекции на пикочните пътища, безсъние, психо-емоционални разстройства, дефицит на вниманието и др.

Това предложение ще е валидно до края на годината, така че пазарувайте и придобивайте нови знания с програмата ни “Пазарувай и учи с нас” !!!

За всички, които не успеят да се докоснат до този океан от знания, пък е нашия изключително богат информационен БЛОГ, който се актуализира ежеседмично!!!

Ако пък решите да се регистрирате в нашата „Лоялна програма“ ще се възползвате и от допълнителните ни % отстъпки!!!

P.S. Искам да ви споделя, че всички поръчки от годината ще участват и в Новогодишната ни ТОМБОЛА  с награди!!!

С много любов: ваша Антония

 

error: Content is protected !!
Scroll to Top
Излизаме във ваканция от
15 до 25 Юли!

всички поръчки направени в този период ще се изпълняват след 26 Юли!

БЛАГОДАРИМ ЗА РАЗБИРАНЕТО!